Elena Udrea: Noua guvernare, plina de plagiatori si copiatori

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 21:01
3450 citiri
Elena Udrea: Noua guvernare, plina de plagiatori si copiatori
Foto: Facebook

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, considera ca noua guvernare este plina de copiatori si ca USL se lauda acum cu proiectele PDL.

"Cat timp PDL a fost la guvernare, nu am auzit din gura reprezentantilor USL decat faptul ca toate investitiile derulate sunt clientelare si inutile. Nu cred sa fie proiect al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului din timpul mandatului meu care sa nu fi fost desfiintat in presa sau sa fie luat in colimatorul Opozitiei de atunci.

Lucrurile se mai schimba insa. Ajunsi la guvernare, domnii din USL descopera deodata ca proiectele sunt bune si incearca sa obtina capital politic de pe urma lor. Pana unde mai ieri totul era prost, doar pentru ca s-a schimbat ministrul, lucrul a devenit bun (...)

Concluzia e destul de evidenta: noua guvernare este plina de plagiatori si copiatori. Nu numai de lucrari stiintifice, ci si de oameni care sunt dispusi sa-si aroge meritele altora", scrie Elena Udrea pe blogul personal intr-un text publicat miercuri, intitulat "USL se lauda cu proiectele PDL".

Udrea pune la bataie o naveta de bere, zilnic: Ce taxa mai introduce Ponta?

"Sa va dau un exemplul din MDRT: investitia de la Bacau de realizare a unui pasaj rutier subteran intre strazile Oituz si Stefan Guse este acum mai mult decat bine-venita. E un proiect care 'creeaza conditii de secol XXI in Bacau', dupa cum se exprima chiar noul ministru. Si uite asa un proiect de 30 de milioane de lei prin fonduri europene a trecut brusc in randul realizarilor maretului Guvern USL. Asta dupa ce, la momentul anuntarii sale, Opozitia de atunci, Puterea de acum, vorbea despre faptul ca ar fi inoportun.

Cazul de la Bacau nu este singular. USL incearca sa confiste politic si realizarea metroului din Drumul Taberei. Dupa eforturile deosebite depuse de PDL pentru a indeplini conditiile de urbanism necesare, dupa exproprieri, studii de fezabilitate si PUZ-uri aprobate cu dificultate, dupa ce s-au gasit cu greu surse de finantare, candidatul USL la Sectorul 6 se lauda alaturi de noul ministru al Transporturilor cu realizarea acestui obiectiv de investitii", mai scrie Elena Udrea.

Pana si mult-hulita telegondola de la Vulcan, continua liderul PDL, pentru care spune ca a fost atacata saptamani in sir "de presa obedienta opozitiei de atunci, este bine-venita": "Primarul de acolo s-a vopsit repede 'rosu' si s-a mutat cu tot cu investitie la USL, in timp ce candidatul la presedintia CJ din partea USL ii tine isonul".

"Inchei intr-o nota umoristica - pana si renumita 'frunza' a devenit un exemplu de bune practici. Cel putin asa a anuntat saptamana trecuta MDRT dupa prezentarea brandului de turism al Romaniei participantilor la cea de-a 54-a reuniune a Comisiei pentru Europa a Organizatiei Mondiale a Turismului (OMT), eveniment organizat la Batumi in Georgia. Semn ca frunza USL straluceste sus pe cerul tarii", conchide Elena Udrea.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Elena Udrea Guvern Ponta plagiatori, #Elena Udrea guvern plagiatori copiatori, #USL fura proiecte PDL , #PDL