Elena Udrea: Nu sunt de acord sa intram in PNL, topindu-ne in acest partid

Duminica, 10 Martie 2013, ora 19:14
2847 citiri
Elena Udrea: Nu sunt de acord sa intram in PNL, topindu-ne in acest partid

Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat duminica, la Tulcea, ca nu este de acord ca partidul, pentru a carui sefie candideaza, sa fuzioneze cu PNL.

"Se aude ca exista un proiect ca PDL sa fuzioneze cu PNL. Sub ce forma? Eu nu sunt de acord cu acest proiect. Nu sunt de acord sa intram in PNL, topindu-ne cu acest partid. Dorim alianta, reconstructia dreptei? Foarte bine! Mai vedem daca cu Antonescu! Dar sa fuzionam cu PNL, topindu-ne cu partidul lui Antonescu, niciodata! Trebuie sa facem din nou din partidul nostru cel mai puternic si cel mai iubit partid din Romania, asa cum era in anul 2004", a declarat duminica, la Tulcea, deputata PDL, Elena Udrea care s-a intalnit cu membrii organizatiei judetene a partidului.

Deputata democrat-liberala si-a exprimat ingrijorarea din cauza ca partidul pierde membri si a mentionat ca "cine vrea sa plece din PDL sa plece acum!".

In ceea ce priveste motiunea depusa pentru a castiga sefia PDL, deputata Elena Udrea a afirmat ca aceasta propune reformarea partidului pe baza unui dialog real intre conducere si membrii din teritoriu, promovarea membrilor in functie de performantele profesionale si implicarea in politica, precum si recastigarea electoratului pierdut in ultimii ani.

"Ideile bune nu sunt toate la mine. Motiunea se construieste pe masura ce este prezentata in teritoriu, iar la final va cuprinde toate ideile colegilor din partid. Daca vom gasi ceva necuprins in ea in alte motiuni, eu imi doresc nu numai sa preluam din ele, ci inclusiv sa avem in viitoarea structura de conducere a partidului sustinatori ai tuturor motiunilor", a mentionat deputata Udrea.

Ea a mai spus ca, daca alegerile se vor desfasura corect, are toate sansele sa castige sefia partidului, in caz contrar urmand sa ramana un simplu membru.

"Mi s-a oferit o functie in actuala structura de conducere a partidului, insa am refuzat-o din cauza ca nu vreau sa fiu in aceasta structura decat ca urmare a votului colegilor. Eu nu candidez decat la functia de presedinte", a conchis deputatul PDL.

Potrivit organizatiei judetene a PDL, miercuri, la Tulcea si-a anuntat prezenta si actualul lider al partidului, Vasile Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea fuziune PDL PNL, #Udrea presedinte PDL, #Udrea motiune candidat presedinte PDL , #PDL