Opinii PD-L - sa ne conduceti 100 de ani!

Luni, 13 Decembrie 2010, ora 18:10
3289 citiri
Opinii PD-L - sa ne conduceti 100 de ani!
Foto: realitatea.net

Cum sa nu iti doresti sa traiesti in Romania? Cand tara se dezvolta, e toata un santier, iar Partidul Democrat Liberal, in sfarsit, conduce Romania asa cum nimeni nu a mai condus-o in ultima mie de ani. Doar sunt urmasii lui Traian cu totii. Unde in alta parte ar putea exista un spectacol mai frumos al priceperii guvernantilor de a conduce un popor prin criza.

Cu cat partidul va ramane mai mult la Putere, cu cat personalitatile lui de seama, gen Udrea, Funeriu, Boc, Videanu, Ialomitianu sau Botis vor administra destinele noastre, cu atat avem mai multe sanse sa ne vindecam de toate metehnele care au macinat trecutul acestei natiuni. Calitatile lor sunt incontestabile, priceperea lor - geniu pur, iar efectele ... trebuie remarcate inca o data. Niciodata nu e prea mult, la cata consistenta concentreaza.

La sfarsitul anului 2008, Traian Basescu si Emil Boc ne anuntau ca Romania nu va fi atinsa de criza economica. A venit 2009 si tara a fost lovita in plin. Presa a dezvaluit ca Guvernul negociaza pe ascus cu FMI un acord, dar ei se jurau ca nu avem nevoie de imprumut. Doar o tara de mana a doua se imprumuta de la FMI si nu ne intoarcem in perioada '96- '99. Ei bine, stiti ce s-a intamplat. Ne-am dus mai rau decat in anii '90. Apoi au venit si efectele crizei. Mai adanci, pentru ca au fost ignorate.

La sfasitul anului 2009 eram iarasi iesiti din criza. La TVR, Traian Basescu, asistat din spate de Emil Boc, insista, pe final de emisiuni, sa ne da o veste buna - "am iesit din recesiune". Spuneau dansii ca toate datele arata clar asta. Videanu, Pogea, Udrea si cu Emil Boc invinsesera balaurul. Ne spuneau ca 2010 va reprezenta anul cand Romania isi va relua cresterea economica si populatia va incepe din nou sa traiasca bine.

Asa a si fost! Doar ca mai putin bine cu 25% pana la 40% decat traisera pana atunci. Daca adaugam si cresterea TVA si alte taxe si impozite, chiar infinit mai bine. Iar de atunci incoace, pur si simplu ne lafaim.

Tara e un santier, autostrazile se construiesc peste tot si leaga toate colturile patriei, blocurile si casele rasar cu zecile de mii, fiecare drum se modernizeaza, Sali Polivalente rasar in orase... ce sa mai, suntem Tigrul Europei. Polonia, cu toata cresterea ei reala anul acesta, plesneste de invidie, iar spionii americani se pregatesc sa ne fure secretul.

Acum Emil Boc ne spune ... acelasi lucru. La fel si presedintele. Nu doar ca am iesit din criza, dar am evitat si colapsul. Nu colapsul lor, care ne ciupeste de stomac in prezent, ci al lui Tariceanu de acum 2000 de ani. Fie ca in 2011 sa nu mai fim copii si sa credem tot ce auzim la televizor. Sa nu uitati, televizorul este dusmanul PD-L.

Sa nu ii credeti pe cei care va spun ca Emil Boc si Traian Basescu au provocat criza economica prin nepriceperea si amatorismul lor, prin minciunile si clientelismul prin intermediul caruia s-au sustras miliarde de la buget - acestia sunt dracii Opozitiei. Realitatea o stiti cu totii. O simtiti, o vedeti si o apreciati singuri. Cand ati mai trait atat de bine, cu atat de multa speranta si bucurie in suflet.

Ganditi-va ca, daca ei vor ramane la putere 100 de ani, asa cum va spun ca merita, vor deveni tot mai buni. Se vor depasi. Si noi la fel. Vom fi taiati si redusi de Guvern pana ne vom ridica de la pamant si vom levita. Vom zbura pe sutele de kilometri de autostrada. Ne vom hrani cu aer si vom bea apa norilor. Vom declansa revolutia spirituala. Romania va deveni miracolul omenirii. Va rugam, asadar, dragi pedelisti, conduceti-ne 100 de ani!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Traian Basescu presedinte Romania, #Elena Udrea ministru Dezvolatarii, #Emil Boc presedinte PDL , #PDL