Tabara lui Udrea cere inca o renumarare: doar 37 de voturi ne-au despartit de turul doi

Duminica, 24 Martie 2013, ora 16:33
3737 citiri
Tabara lui Udrea cere inca o renumarare: doar 37 de voturi ne-au despartit de turul doi
Foto: Digi 24

Cristian Petrescu, reprezentant al motiunii Elenei Udrea, a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca vor fi depuse contestatii pana vor obtine un raspuns corespunzator.

Cristian Petrescu a precizat ca raspunsul pe care l-au primit in cazul celei de-a doua contestatii este unul necorespunzator si ca trebuie facuta o noua renumarare, dupa ce, sambata, Vasile Blaga a fost ales presedintele Partidului Democrat Liberal, in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare.

In plus, sustinatorul Elenei Udrea sutine ca, de fapt, numai 37 de voturi au despartit-o pe aceasta de Vasile Blaga.

"Vom reveni cu o noua contestatie pe de o parte pentru a ni se pune la dispozitie toate listele si pe de alta parte cu capatul pentru renumararea voturilor. (...) Consideram ca pentru cele 37 de voturi care l-au despartit pe dl Blaga de intrarea in turul doi (...) trebuie facuta aceasta renumarare. (...) Este necesara renumararea pentru ca aceasta conducere trebuie sa fie cu adevarat legitima", a declarat Petrescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Reprezentantul taberei lui Udrea a mai adaugat ca va mai face inca doua contestatii. Una, pentru primirea tuturor listelor, iar cealalta pentru renumararea voturilor.

"Vom depune contestatii pana cand vom fi multumiti de raspunsuri. Noi am controlat patru secretariat din cele 15 si am gasit nereguli in toate. Iar toate neregulile, in favoarea lui Vasile Blaga", a completat Petrescu.

Reprezentantul Elenei Udrea a reclamat o serie de nereguli, printre care si votul a doi democrat-liberali care nu au fost in Bucuresti, sambata.

"Genuri de nereguli: oameni care au semnat ca au votat, dar nu au fost prezenti. (...) Nu am avut timp pana acum sa verificam toate listele. Am cerut listele de vot, dar si listele persoanelor care au intrat in sala. Vom reveni cu o noua contestatie prin care cerem renumararea voturilor. Am avut maxima decenta de a nu face niciun fel de declaratii care sa incite membrii PDL", a spus Petrescu.

De asemenea, intrebat daca vor merge in instanta cu contestarea votului, Petrescu a raspuns negativ, sustinand ca ar aduce prejudicii partidului. Petrescu a declarat ca reprezentantii motiunii Udrea nu au avut acces la lucrarile Comisiei de organizare a Conventiei care au avut loc sambata seara.

Aceste declaratii vin in contextul in care Ioan Balan, seful comisiei care a numarat voturile pedelistilor noaptea trecuta, a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca "votul a fost perfect corect", considerand neintemeiata contestatia Elenei Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#contestatie Elena Udrea, #alegeri PDL, #alegeri PDL Elena Udrea , #PDL