Udrea a lansat campania "Bucurestiul meu"

Miercuri, 04 August 2010, ora 13:03
2025 citiri
Udrea a lansat campania "Bucurestiul meu"

Elena Udrea, liderul interimar al PD-L Bucuresti, a lansat marti campania "Bucurestiul meu", subliniind ca dialogul cu cetatenii este cea mai buna cale pentru a castiga increderea bucurestenilor.

Udrea a precizat ca "Bucurestiul meu" este o campanie "care-si propune sa preia toate proiectele venite dinspre cetatenii Capitalei si sa le puna in aplicare", un rezultat direct al discutiilor de pe blogul sau.

"Toata lumea a cazut de acord ca acum este momentul sa actionam, ca nu prin ontemplatie ii vom intoarce pe cetateni de partea noastra, ci intrand in dialog cu ei. Si asta cat mai repede", scrie Elena Udrea pe blog, dupa cea de-a doua intalnire a organizatiei.

Elena Udrea spune ca si-a dat seama de faptul ca solutiile bucurestenilor sunt o resursa utila si "vin gratis" de la cetateni.

Udrea numara membrii PD-L Bucuresti

"Poate niciunul dintre partidele politice din Bucuresti nu le-a dat posibilitatea cetatenilor sa-si puna in aplicare propria politica. PD-L tocmai asta va face de-acum incolo: va promova ideile si solutiile venite dinspre cetateanul obisnuit", a declarat Elena Udrea.

Astfel, pana marti, saptamana viitoare, va fi lansat un site al organizatiei de Bucuresti a PD-L, care va vontine si un formular pentru proiectele bucurestenilor. In plus, Elena Udrea isi doreste ca inainte de fiecare Consiliu General sa se organizeze o intalnire cu consilierii, pentru a vedea care proiecte sa fie sustinute.

Udrea numara membrii PD-L Bucuresti

Mai mult, Udrea da de inteles ca cei care se vor implica in acest proiect vor fi viitori membri de nadejde ai PD-L.

"Printre aceia dintre voi cu solutii concrete sunt sigura ca se afla viitorii consilieri ai PDL la CGMB sau la consiliile de sector sau, de ce nu, viitorii primari de sector sau chiar Primarul General. Usa PDL Bucuresti este deschisa tuturor celor care spun 'asa as vrea sa arate Bucurestiul meu'", adauga Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea, #Udrea Bucurestiul Meu, #Udrea campanie Bucuresti , #PDL
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Saptamana viitoare, la aceeasi ora, Elena Udrea va lansa campania "Cocoselul meu", subliniind ca dialogul cu cocoseii ...