Udrea: Boc a facut multe, dar a comunicat putin. Ponta n-a facut nimic, dar a comunicat non stop!

Duminica, 06 Ianuarie 2013, ora 21:02
3420 citiri
Udrea: Boc a facut multe, dar a comunicat putin. Ponta n-a facut nimic, dar a comunicat non stop!

Deputatul PDL Elena Udrea ataca Guvernul Victor Ponta, despre care afirma ca "n-a facut nimic", dar a comunicat non stop, comparandu-l cu Guvernul Boc, despre care se spune ca "a facut foarte multe", dar a comunicat foarte putin.

"In dorinta lui de a oferi poporului circ, pentru ca este evident ca nu-i poate oferi paine, Ponta foloseste functia de prim-ministru pentru a fi non stop in mass-media. Nu numai ca este toata ziua la televizor, in studiouri sau in direct prin telefon, dar a transformat si sedintele de Guvern in conferinte de presa", scrie Elena Udrea, pe blogul sau.

Aceasta considera ca deschiderea sedintelor de Guvern a devenit un prilej pentru premier de a lucra la propria imagine.

"Ceea ce in principiu nu ar fi neaparat criticabil, avand in vedere ca vorbim despre un om politic. Doar ca ceea ce spune Ponta si in aceste ocazii este doar gargara si atat. Spune ceea ce da bine, nu ceea ce chiar este in stare sa faca sau ceea ce ar fi adevarat. Arunca un buzdugan dupa care nici nu-i trece prin cap sa se duca.

Cate afirmatii a facut fara ca in urma lor sa se si intample ceva? Ba mai mult, uneori a si fost contrazis ulterior de proprii ministri, cum a fost atunci cand a afirmat pompos ca ministerele sunt intesate de oameni care nu fac nimic, adusi pe considerente politice, care ar trebui dati afara", a precizat democrat-liberala, care considera ca, in realitate, declaratia "masca intentia de a incepe eliberarea locurilor din institutii pentru a fi ocupate de clientela USL".

Fostul ministru al Turismului aminteste ca, in guvernarea Boc, ea a oprit angajarile in sistemul bugetar, lucrand cu cei pe care i-a gasit acolo din guvernele PNL si PSD trecute, reducand totodata numarul angajatilor din ministere.

Deputatul PDL este de parere ca Victor Ponta a spus despre directorul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor "ca blocheaza licitatiile si ca este prieten cu Udrea si Blaga" invocand numele celor doi democrat-liberali, "pentru un efect maxim de presa si de public". In plus, fostul ministru a apreciat ca premierul ar trebui "sa aiba grija guvernarii si nu grija aparitiilor la televizor".

"Dar a mai obtinut un moment de publicitate in care unii au gandit probabil, ca mare si hotarat mai este acest Ponta! Numai ca, daca dupa guvernarea Boc se spune ca a facut foarte mult dar a comunicat foarte putin, deja dupa opt luni de guvernare Ponta se spune ca n-a facut nimic, dar a comunicat non stop!", a conchis Elena Udrea.

F.N.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Elena Udrea Guvern Boc, #Elena Udrea guvern Ponta, #Udrea realizari Guvern Boc, #Udrea realizari Guvern Ponta, #Elena Udrea declaratii Victor Ponta , #PDL