Udrea, catre Voiculescu si Antene: Nu ma intimideaza mizeriile

Vineri, 14 Septembrie 2012, ora 09:12
3347 citiri
Udrea, catre Voiculescu si Antene: Nu ma intimideaza mizeriile

Democrat-liberala Elena Udrea reia din nou subiectul Dan Voiculescu si al trustului pe care acesta il conduce, transmitandu-le jurnalistilor de la Antene ca nu va fi intimidata de mizeriile, calomniile, minciunile si atacurile la adresa sa.

"Cine ataca Antena3, vede cine sunt cu adevarat adversarii politici ai lui Dan Voiculescu si ai USL", scrie Elena Udrea pe blogul personal, citandu-l pe jurnalistul Ion Cristoiu.

"Asa se explica de ce, de ani de zile, si mai ales dupa alegerile prezidentiale din 2009, am devenit principala tinta a mizeriilor, calomniilor si minciunilor sfruntate ale trustului lui Voiculescu. Sigur, exceptie a fost perioada in care razboiul s-a dus din nou impotriva lui Traian Basescu, pe perioada suspendarii acestuia. Insa imediat ce am avut o minima interventie publica, am intrat din nou in colimatorul tonomatelor bine motivate si remunerate de Felix", noteaza fostul ministru.

In continuarea postarii, Elena Udrea il acuza pe Dan Voiculescu ca ar fi "un las".

"El ii ataca pe cei de care ii este frica. Iata de ce, odata cu declaratiile mele din ultima perioada, am redevenit tinta campaniilor de presa orchestrate de Antene. Iata de ce, din nou, seara de seara, am inceput sa fiu atacata de catre oameni fara onoare, care au uitat de mult ce presupune deontologia profesionala", argumenteaza fosta sefa a PDL Bucuresti.

Pedelista le transmite "sa se ocupe de altceva" celor care "prin minciunile si atacurile de acum" se gandesc la faptul ca ar putea-o intimida.

"Daca nu au reusit in atatia ani, evident nu vor reusi sa ma sperie acum si sa ma determine fie sa nu mai am curajul de a spune adevarul despre Voiculescu si USL, fie sa dau fuguta la Antene sa imi cumpar linistea, asa cum stim cu totii ca fac alti politicieni. Nu sunt un om santajabil, nu am facut niciodata ceva ilegal si, cu toate ca am comis si unele greseli, pe tot parcursul carierei mele politice si administrative m-am comportat cu buna credinta", mai scrie Udrea.

Pedelista le mai spune "oamenilor lui Voiculescu" sa trimita institutiilor competente eventualele dovezi ca Udrea ar fi incalcat legea. Daca nu au aceste dovezi, apreciaza democrat-liberala, "'jurnalistii' Antenelor demonstreaza ca sunt doar instrumentele lui Voiculescu".

"Nu au cum sa fie niciodata credibili si aplica un dublu-standard evident, pentru ca niciodata nu vorbesc despre afacerile dubioase, cele mai multe cu statul roman, pe care le are patronul lor atat in energie, unde este un 'baiat destept', in agricultura, unde si-a pus in functia de ministru copilul de casa, un om care ii este dator (si la propriu, si la figurat), sau cu terenurile Aeroportului Baneasa, unde director a devenit un alt apropiat al sau. Abia cand vor face asta, se poate vorbi despre jurnalism echidistant.

Pana atunci, ramane un singur adevar: Dan Voiculescu este cel care da tunuri statului roman si, pe banii nostri, ataca statul in incercarea de a-l slabi si subordona. Iar toti cei care spun adevarul despre el devin tinte permanente ale trustului de presa, cu scopul de a le inchide gura", conchide fostul ministru.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Udrea atac Voiculescu USL, #Udrea tinta trust Voiculescu , #PDL
Comentarii