Udrea: Conducerea PDL, preocupata mai mult de mine decat sa critice USL

Luni, 05 August 2013, ora 17:00
1224 citiri
Udrea: Conducerea PDL, preocupata mai mult de mine decat sa critice USL
Foto: arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca "unii" din conducerea partidului sunt preocupati mai mult de ea decat sa critice Guvernul USL si, desi nu sunt in stare sa obtina voturi, incearca sa acopere lipsa de rezultate a PDL dand vina pe altii.

"Cred ca sunt unii in conducere astazi, de regula cei care nu sunt in stare sa obtina voturi, care incearca sa acopere lipsa de rezultate a PDL dand vina pe altii pentru ce se intampla cu partidul. Vad ca ii preocupa mai mult Elena Udrea decat sa critice Guvernul Ponta", sustine Udrea, in replica la acuzatiile liderului PDL Vasile Blaga.

Elena Udrea solicita sa i se dea un singur exemplu cand vreodata ceea ce a facut ori a spus ea a fost impotriva PDL.

"Chiar mai mult, sunt unul dintre cei mai activi si mai prezenti critici la adresa USL. A, de acord ca poate ceea sustin eu, parteneriatul PDL cu Traian Basescu si unitatea dreptei, este in contradictie cu ceea ce face si gandeste conducerea actuala a partidului. Dar aceasta nu inseamna ca ei au dreptate, pentru ca la fel ca mine gandesc electoratul de centru dreapta si marea majoritate a membrilor de partid", adauga Udrea.

Ea mai spune ca nu are de gand sa plece din PDL.

"Nu am de gand sa plec din PDL, chiar daca sunt multi nemultumiti de drumul pe care merge partidul astazi care imi cer sa plecam. Eu tot cred ca PDL poate deveni puternic si poate fi in mijlocul unui proiect politic de centru dreapta, dar aceasta numai daca este in stare sa fie partenerul lui Traian Basescu, este adevarat", sustine Elena Udrea.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari privind atitudinea Elenei Udrea, ca "nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid" si a adaugat ca lucrurile vor fi clarificate destul de repede, pentru ca "ipocrizia nu poate fi dusa la maximum".

Intrebat inainte de sedinta BPN al PDL in legatura cu faptul ca vicepresedintele PDL Cezar Preda a spus ca Elena Udrea are o atitudine duplicitara, Vasile Blaga a raspuns: "Eu cred ca nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid".

Blaga a adaugat ca, pana la urma, lucrurile vor fi clarificate "destul de repede", precizand ca va fi o sedinta a Colegiului Director al PDL la Baia Mare.

"Cine este in PDL va trebui sa munceasca la acest partid ca sa-si atinga obiectivele", a spus Blaga.

Intrebat daca ii va cere Elenei Udrea sa aleaga, Blaga a raspuns: "Toate la timpul lor, pentru ca ipocrizia nu poate fi dusa la maximum".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Elena Udrea PDL Vasile Blaga, #Elena Udrea PDL guvern USL , #PDL