Udrea, despre reformisti: M-am saturat sa iasa sa ne dea lectii

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 15:52
2753 citiri
Udrea, despre reformisti: M-am saturat sa iasa sa ne dea lectii
Foto: Antena1

Vicepresedintele democrat-liberal Elena Udrea, ministru al Turismului, a declarat vineri, la Sibiu, ca PDL va castiga alegerile de anul viitor, avand cei mai buni primari, si ca partidul nu are nevoie de lectii de la nimeni, cu atat mai mult de la cei care au venit in aceasta formatiune si doar au castigat de pe urma ei.

"Va trebui rapid sa decidem ca alegerile sa aiba loc in acelasi timp, si localele si parlamentarele. M-am saturat sa iasa sa ne dea lectii. Nu avem nevoie sa ne dea lectii nimeni. Cu atat mai mult cei care au venit, au castigat de pe urma partidului", a precizat Elena Udrea.

Ea a subliniat ca PDL trebuie sa se concentreze acum si pe castigarea alegerilor de anul viitor, nu doar pe problemele guvernarii in timp de criza.

Elena Udrea a admis ca PDL are si promisiuni neonorate fata de electorat, inca din 2008, printre care reforma partidului. "Multe am promis privind reforma partidului, dar nu le-am facut chiar pe toate. Principala cauza (...) ne-am concentrat pe guvernare. Nu este usor sa guvernezi pe timp de criza. Am cam lasat deoparte promisiunile facute electoratului privind reforma partidului, in 2008. Dar mai avem timp. Putem face fara sa ne certe cineva din afara partidului", a afirmat Udrea.

Conform acesteia, electoratul "sta cu ochii" pe principalul partid de la guvernare si asteapta solutii de la PDL. "Oamenii stau cu ochii pe PDL. Este bine ca electoratul nu s-a lasat amagit si nu si-a indreptat speranta spre aceasta Uniune a Solutiilor Lipsa. Cu administratia locala in frunte, castigam alegerile din 2012", a declarat Elena Udrea.

Mai multi membri ai conducerii PDL, in frunte cu presedintele partidului, premierul Emil Boc, participa vineri, la Sibiu, la alegerea Comisiei de administratie a formatiunii politice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Udrea Macovei, #Udrea Lazaroiu, #Udrea reformisti PDL, #Udrea lectii, #Udrea comasare alegeri , #PDL