Udrea, despre tragedia de la Mechel: Rezultatul ipocriziei si minciunilor USL

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 18:06
1671 citiri
Udrea, despre tragedia de la Mechel: Rezultatul ipocriziei si minciunilor USL
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a comentat, miercuri, cazul tragic al fostului angajat al Mechel Campia Turzii, care s-a sinucis.

"Sunt alaturi de familia indurerata si sper sa reuseasca sa treaca peste aceasta incercare foarte grea. Imi doresc din tot sufletul ca asemenea situatii sa nu se mai repete niciodata", a precizat Elena Udrea, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ea a adaugat ca, desi nu vrea sa politizeze acest subiect, trebuie sa mentioneze ca ceea ce se intampla este rezultatul "ipocriziei si minciunilor USL, cei care au promis ca se vor crea noi locuri de munca si ca toate job-urile deja existente vor fi protejate".

Un protestatar de la Mechel s-a sinucis

"Au mintit cu nerusinare si iata efectele. Situatii similare pot fi si aici, la Braila, unde Laminorul a fost vandut de Mechel, si la Targoviste, si la Buzau (la Ductill Steel), dar si la Oltchim Ramnicu-Valcea, unde muncitorii amenintau ca-si dau foc", a completat politicianul democrat-liberal.

Elena Udrea sustine ca reprezentantii Guvernului ar trebui sa caute solutii pentru aceste cazuri sociale si sa evite astfel de tragedii.

"La fel cum mi-as dori ca Guvernul USL sa fie capabil sa puna in aplicare masurile de reindustrializare pe care le-au promis Romaniei si sa repuna astfel in functiune industria siderurgica din Romania. Daca nu sunt in stare, sa recunoasca, si sa se dea la o parte", a mai spus Elena Udrea.

Un fost angajat al Mechel Campia Turzii s-a sinucis, marti seara, de suparare ca nu si-a primit salariile compensatorii.

Barbatul a fost strungar la combinat si fusese disponibilizat de curand, dupa 35 de ani de activitate, cu doar un an inainte de pensionare.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Udrea angajat Mechel sinucis, #Udrea atac Ponta Mechel, #Udrea atac Ponta , #PDL