Udrea dezvaluie de ce a fost schimbat Guvernul, iar Anastase nu pleaca nicaieri

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 11:47
5119 citiri
Udrea dezvaluie de ce a fost schimbat Guvernul, iar Anastase nu pleaca nicaieri
Foto: Romania TV

Guvernul condus de Emil Boc a fost schimbat cu cel in fruntea caruia se afla acum premierul Mihai Razvan Ungureanu pentru ca se dorea un Executiv mai popular, motiveaza fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, schimbarea de stafeta de la guvernare.

"Guvernul s-a schimbat din alte considerente, pentru ca se dorea un Guvern mai popular, care sa dea un alt impuls societatii si o alta credibilitate", a declarat presedintele PDL Bucuresti, sambata dimineata, prezenta la actiunea de donare de sange organizata de tineretul democrat-liberal din Capitala.

Elena Udrea a donat sange: Nu mi-e frica de ac!

Intrebata cum vede greva parlamentara a Opozitiei, liderul PDL a apreciat-o drept "neserioasa" si le-a atras atentia romanilor ca senatorii si deputatii USL sunt platiti degeaba.

"(Greva parlamentara - n. red.) O vad neserioasa. Mi se pare copilaros si neserios ce au facut. Ei nu muncesc, ei nu ii reprezinta acolo pe oameni, desi beneficiaza de toate avantajele calitatii de parlamentari: folosesc in continuare masinile, isi primesc banii. Oamenii care i-au ales trebuie sa stie ca oamenii acestia trag chiulul", a subliniat Udrea.

Nu se poate vorbi despre inlocuirea Robertei Anastase

Cat despre una dintre principalele solicitari ale liderilor USL, inlocuirea Robertei Anastase din frunta deputatilor, presedintele PDL Bucuresti sustine ca nu este decat un pretext al Opozitiei si ca nu se poate vorbi despre inlocuirea presedintei Camerei Deputatilor.

"Nu cred ca se poate vorbi despre schimbarea Robertei Anastase. Nu exista niciun motiv pentru asta. Eventual, s-ar fi putut discuta acum un an, nu acum cand s-au pronuntat toate institutiile pe legalitatea atitudinii doamnei presedinte si in plus, legea pensiilor pe care ei o invoca in argumentarea solicitarii lor a trecut, s-a intors in Parlament si a doua oara a trecut cu votul parlamentarilor. Deci este un pretext, asa cum sunt si celelalte, probabil ca nu stiu cum sa faca totusi sa se intoarca in Parlament si cauta pretexte", a tinut sa accentueze Elena Udrea.

Nu in ultimul rand, fostul ministru al Turismului a spus ca are mai mult timp liber de cand nu mai este membru de guvern: "Va trebui sa ma organizez incat sa-l folosesc, dar nu va dura mult aceasta liniste, intram in campania electorala".

Amintim ca prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat, miercuri seara, ca in cadrul partidului, in mod categoric, nu s-a discutat despre inlocuirea ei de la conducerea Camerei Deputatilor.

"Categoric nu", a asigurat Anastase, intr-o emisiune la Realitatea TV, intrebata daca s-a discutat la nivelul PDL schimbarea sa din fruntea Camerei. Ea a sustinut ca, in spatele conditiei puse de opozitie pentru inlaturarea sa, se afla Dan Voiculescu.

"Exista un demers instrumentat de Dan Voiculescu cu punerea si a acestui subiect pe masa, dar nu singurul. Acest subiect nu este un subiect real, este un subiect artificial, construit ca sa justifice un gest politic", a adaugat presedinta Camerei Deputatilor, precizand ca ea nu este o miza.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#elena udrea schimbare guvern, #Udrea schimbare Guvern popular, #Udrea inlocuire Roberta Anastase, #Elena Udrea donat sange , #PDL