Udrea: Exista riscul ca dupa alegeri sa mai fie o suspendare a lui Basescu

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 20:45
3174 citiri
Udrea: Exista riscul ca dupa alegeri sa mai fie o suspendare a lui Basescu
Foto: Romania TV

Elena Udrea sustine ca o a treia suspendare a presedintelui Traian Basescu, dupa alegerile din luna decembrie, nu este exclusa, in conditiile in care oameni ca Dan Voiculescu vor continua sa-i controleze pe liderii USL.

"Sper ca Basescu sa nu fie suspendat a treia oara, dar de la oamenii astia (USL - n.red.) ma astept la orice", a continuat ea, precizand ca "daca oameni ca Voiculescu vor continua sa controleze liderii acestei aliantei, ca daca nu faci ca Voiculescu, pac la Antena, exista riscul sa existe aceasta presiune si ca dupa alegeri sa mai fie o suspendare", a declarat Elena Udrea, joi seara, la Romania TV.

Multumita de prestatia sa la Turism

Elena Udrea, care candideaza la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Roman, se declara multumita de realizarile din perioada in care a fost ministrul Turismului si ar mai vrea sa ocupe o astfel de functie.

"Cand ma uit in urma, sunt multumita cu ceea ce am facut ca ministru. Daca mi s-ar mai propune, as accepta", a declarat Udrea, joi seara, la Romania TV.

Totusi, aceasta a marturisit ca sunt numeroase lucruri pe care si le reproseaza, dar pe care nu vrea sa le spuna la televizor.

Cu toate acestea, Udrea a mentionat ca o nemultumeste faptul ca nu a insistat mai mult ca ministrul Finantelor sa ii aprobe mai repede proiectul pentru locuinte pentru tineri.

De ce a ales Udrea sa candideze la Roman

Udrea a spus ca nu a fugit de Bucuresti, data trecuta candidand in colegiul 25 din sectorul 6 al Capitalei, si ca polticienii sunt ipocriti atunci cand nu recunosc ca actuala lege electorala face ca in campanie candidatul sa conteze mai putin decat partidul.

"Avantajul meu a fost ca, in calitatea de ministru, am facut atat de multe lucruri in toata tara, incat as fi putut sa merg sa cer votul si in alte locuri. Am ales sa vin la Roman.(...) Oamenii de aici sunt satui de scandalul politic. Nu mai vor sa auda cum se cearta politicienii. Vor sa vada politicieni care fac ceva pentru ei. Sunt dezamagit de promisiunile celor de la USL facute inainte sa vina la guvernare", a adaugat fostul ministru.

Elena Udrea a mai spus ca oamenii cer clasei politice sa inceteze scandalul si sa lucreze cu adevarat pentru ei.

Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

"Supararea este fata de promisiunile pe care USL nu si le-a tinut", a mentionat ea.

Udrea a dorit sa lamureasca si cateva aspecte legate de faptul ca presa a sustinut ca in timpul in care sta la Roman se deplaseaza cu masina primarului.

"Legat de masina primarului, am participat la un eveniment public la care eram invitati amandoi si am plecat impreuna la acel eveniment. Eu folosesc aici masina mea", a spus ea, dupa care a lamurit si problema celebrului apartament.

"Nu poti sa stai la hotel, ca nu ai aceleasi conditii ca la trei camere, este mai scump. Ca un om care vreau sa reprezint Romanul pentru urmatorii 4 ani, mi se pare normal sa stau la un apartament pe care nu l-am cumparat, ci l-am inchiriat si pe care l-am mobilat ieri (miercuri - n.red.) Pana ieri nu aveam nici macar perdele, cum sa ma mut?", a precizat Udrea.

Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Udrea numire ministru, #Udrea suspendare Basescu, #Udrea propunere ministru , #PDL