Udrea: La fel ca-n cazul plagiatului, Ponta inaugureaza proiecte pentru care nu are niciun merit

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 14:58
1730 citiri
Udrea: La fel ca-n cazul plagiatului, Ponta inaugureaza proiecte pentru care nu are niciun merit
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatul PDL Elena Udrea il acuza pe premierul Victor Ponta ca, la fel ca in cazul "plagiatului dovedit", isi asuma munca altora, taind panglici de inaugurare la proiecte pentru a caror realizare nu are niciun merit.

"Premierul Romaniei, Victor Ponta, isi asuma cu tupeu munca altora. La fel ca si in cazul plagiatului dovedit, de cand este la Putere, fura proiectele altora, carora le taie panglicile desi nu are absolut niciun merit. Ba, mai mult, chiar s-a opus acestor lucrari si le-a criticat in vremea in care eu imi asumam ca ministru sa le realizez.

Marturie in acest sens stau drumul TransBucegi, blocurile ANL din Targu-Jiu, Festivalul Olimpic al Tineretului European din februarie, Legea care rezolva problema maidanezilor sau proiectul Cadastrului National, ca sa nu mai vorbesc de spitale si drumuri judetene reabilitate de MDRT in guvernarea Boc dar finalizate abia acum. Exemplul de astazi este cel al Salii Sporturilor Olimpia din Ploiesti", a mentionat deputatul de Neamt, intr-o postare recenta pe pagina sa oficiala de Facebook

Elena Udrea subliniaza ca reabilitarea salii de sport de la Ploiesti a fost finantata in mandatul sau de ministru al Turismului cu peste 5 milioane de euro. De asemenea, aceasta sustine ca a insistat pentru realizarea acestui proiect si ca a mers personal pe santier, astfel ca la finalul mandatului, lucrarile erau finalizate in proportie de 70%.

De asemenea, Udrea il numeste pe Ponta "furnicuta PSD-ista sefa" si sustine ca partidul premierului s-a opus acestui proiect, taindu-i banii alocati.

"Si vine acum furnicuta PSD-ista sefa, l-am numit aici pe Victor Ponta, si se pune pe panouri cu primarul Badescu si presedintele de CJ Cosma si se mai si lauda ca 'a promis si a facut!' Si are dreptate: a promis ca se va opune acestei lucrari si a facut-o, taindu-i alocarile bugetare pentru 2012 chiar din momentul in care a ajuns la guvernare. Si acum mai are de plata vreo 3 milioane de lei. Mai mult, PSD Ploiesti a votat impotriva proiectului in Consiliul Local de la acea vreme.

Numai ca, acum, uite cum proiectul este bun pentru Premier sa ne arate ca are si realizari in fruntea Guvernului, nu doar dezastre! Ma intreb: cum poate un om asa orgolios, precum Victor Ponta, sa inaugureze un proiect pe care l-a criticat cand era in Opozitie, pe care l-a sabotat cand a ajuns la Putere, taindu-i finantarea, dar mai ales, un proiect al meu, al Elenei Udrea? Rau trebuie sa fi ajuns in sondaje ca sa faca acest lucru", a adaugat deputatul democrat liberal.

Mai mult, aceasta sustine ca macar deputatul PSD Sebastian Ghita, patronul echipei de baschet Asesoft Ploiesti, ar fi trebuit sa-i recunoasca meritele si sa o invite la meciul de inaugurare a salii de Sport.

"Ma asteptam ca macar Sebastian Ghita, patronul echipei de baschet Asesoft Ploiesti, sa imi recunoasca meritul si sa ma invite la meciul de inaugurare a Salii Olimpia, pentru ca, fara mine, doar cu Ponta si cu oameni incapabili ca el, juca baschet tot in ruina pe care am gasit-o eu! Dar il inteleg, e seful lui pe linie de partid si cine are curaj sa ii spuna astazi in fata cat valoreaza de fapt?", a conchis fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, in postarea sa de pe pagina de socializare.

I.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Udrea Ponta plagiat, #Udrea Ponta sala sport, #inaungurare sala sport Ploiesti , #PDL