Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea: La functia de premier as face fata mai bine decat Ponta

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 22:16
3706 citiri
Udrea: La functia de premier as face fata mai bine decat Ponta

Fostul ministru PDL Elena Udrea a fost invitata la emisiunea de divertisment Serviciul Roman de Comedie. Mai in gluma, mai in serios, Udrea i-a desfiintat pe principalii lideri ai Puterii Crin Antonescu si Victor Ponta, ba chiar a spus ca s-ar descurca mai bine in fruntea unui guvern fata de actualul premier.

"Cred ca e aproape momentul in care vom avea o femeie presedinte sau prim ministru. Sunt foarte multe femei care au demonstrat profesionalism atunci cand au ocupat o functie publica, femei care fac politica la fel de bine ca si barbatii", a spus Udrea, la emisiunea de la Pro Tv.

Intrebata daca se vede ocupand una dintre principalele functii in stat, democrat-liberala a spus ca, "avand in vedere ca am trecut printr-un guvern, la functia de prim ministru as face fata chiar mai bine decat dl. Ponta".

Insa deputatul PDL nu a avut doar lucruri rele de spus despre seful Executivului. Rugata sa indice cateva puncte forte ale lui Ponta, Udrea a spus ca este un politician tanar si are o strategie de comunicare foarte buna.

"Ponta este un politician tanar, un om politic care vorbeste bine, are o strategie de comunicare foarte buna si este de formatie juridica, nu este procuror", a spus Udrea, care l-a indicat pe liderul PSD ca si preferat in fata lui Crin Antonescu, aratandu-si speranta, insa, ca va exista si o a treia varianta.

Ponta candidat la prezidentiale, Antonescu se retrage, dreapta are sanse doar unita

Si ca tot era subiectul prezidentiale 2014, Udrea a aratat ca, dupa parerea ei, Ponta va fi cel care va candida, Antonescu se va retrage, iar dreapta va avea o sansa doar daca se va uni.

"Cred ca dl. Antonescu nu va mai candida (la prezidentialele din 2014, n.red.), va candida doar dl. Victor Ponta. Si daca partidele de centru-dreapta se vor uni si vor merge cu un singur candidat, exista sansa sa castige acest candidat. Daca dreapta ramane cum este acum, dispersata in mai multe partide mici, si sansele sunt mici", a spus Elena Udrea.

Democrat-liberala a facut o scurta descriere si a lui Crin Antonescu: "Are foarte mult umor, are un discurs care prinde daca il auzi prima data, pentru ca daca te obisnuiesti stii ca in spatele vorbelor nu este prea mult continut, si a reusit sa para un politician nou, desi avea in spate 20 de ani de politica, dar cum n-a facut nimic in acesti 20 de ani a reusit sa dea impresia ca este un politician nou".

Elena Udrea a fost rugata sa participe si la un mic exercitiu. Ea a fost pusa sa se imagineze in situatia de naufragiat in salvarea caruia vine o barca unde se afla doua persoane si a fost rugata sa indice cine ar dori sa fie cele doua persoane.

"Ca sa am incredere ca nu trec pe langa mine, ca nu ma iau si apoi ma arunca in apa... pot sa va zic cine nu as vrea sa fie. Nu as vrea sa fie dl. Antonescu sau dl. Voiculescu. As vrea sa fie colegi din partidul meu, desi si aici am dubii", a spus Udrea razand. Intr-un final, ea i-a indicat, insa, pe Emil Boc si pe Roberta Anastase.

La afirmatia moderatorului ca s-ar fi asteptat sa fie indicat Traian Basescu, Udrea a raspuns razand: "Tocmai pentru ca va asteptati, de aia n-am spus".

"Daca indraznesti sa iesi din deux-pieces e ca si cum ai fluiera in biserica"

Elena Udrea a facut si cateva glume in legatura cu femeile si cum sunt privite in politica.

"Vreau sa-i anunt pe cei intersati ca sunt imbracata normal. (...) Ca femeie nu este usor sa faci politica in Romania. Daca indraznesti sa iesi din deux-pieces e ca si cum ai fluiera in biserica", a glumit Udrea.

De asemenea, ea le-a dat si un sfat barbatilor politicieni care vor sa le ofere flori colegelor: "Daca vrei sa cuceresti o colega, ii oferi un trandafir, de la PDL. Daca vrei sa te desparti definitiv de ea, ii dai trei".

O apartie frecventa a emisiunii "Serviciul Roman de Comedie" este Dan Diaconescu. Dintr-un tomberon, personajul Diaconescu a rugat-o pe Elena Udrea sa-i spuna lui Ponta sa redeschida OTV-ul. Raspunsul democrat-liberalei a fost in ton cu emisiunea: "Domnule Diaconescu, cred ca OTV-ul se va deschide in guvernarea Ponta cand o sa fiu eu bruneta si cu parul cret".

Intrebata cu ce film ar compara situatia politica romaneasca, Udrea a ales "Planeta Maimutelor".

Cure de slabire rar, sport mai deloc

Desi se mentine in forma, Elena Udrea a dezvaluit ca nu-i place sa faca miscare, iar curele de slabire le tine rar.

"Orice femeie se gandeste la cate o cura din cand in cand, dar e greu, ba e Pastele, ba e Craciunul. Nu fac sport atat cat ar trebui, nu-mi prea face placere, nu prea sunt o iubitoare de miscare", a spus Udrea.

Ea a mai spus ca, desi a auzit de multe cure, regimul disociat nu l-a incercat niciodata.

"Am auzit de toate regimurile, inclusiv de regimul pe care il traim noi toti acum, regimul Ponta-Antonescu, cu care nu ma simt foarte confortabil", a mai spus Udrea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elena Udrea permier mai bun Ponta, #Elena Udrea serviciul roman comedie , #PDL