Udrea, la un pas sa cada pe scari (Video)

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 17:01
3378 citiri
Udrea, la un pas sa cada pe scari (Video)
Foto: Realitatea TV

Elena Udrea a fost la un pas sa cada, in momentul in care parasea, sambata, sala in care au avut loc alegerile in filiala PD-L Ilfov.

Dupa incheierea discursului sau de la tribuna, ministrul Turismului s-a impiedicat, in timp ce cobora scarile, clatinandu-se serios cativa pasi si dand impresia ca va cadea.

A reusit insa sa se echilibreze, dupa ce s-a oprit intr-unul din peretii salii. In apropiere se afla si seful filialei PD-L Ilfov, Cristache Radulescu, care s-a aratat gata sa ii sara in ajutor.

Udrea: Batalia noastra e cu televizorul, PSD si PNL sunt de ignorat

Se pare ca, de data aceasta, celebrele tocuri ale ministrului i-au jucat feste. Cunoscuta pentru pantofii sai nu doar extrem de scumpi ci si cu tocuri foarte inalte, Elena Udrea a ajuns sa ironizeze interesul opiniei publice pentru acest subiect.

Udrea catre femeile din PD-L: Nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important e cat si ce muncesti

Recent, la Consiliul de Coordonare al PD-L Cluj aceasta a declarat: "Cu siguranta ca doamnele din PD-L sunt de acord, ca astazi, pentru o femeie din PD-L, ministru sau nu, nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important este cat si ce muncesti. Femeile din PD-L muncesc cot la cot cu barbatii partidului", a spus Elena Udrea.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Udrea cadere, #Udrea tocuri, #Udrea impiedicat , #PDL