Udrea: N-am urcat pe scena referendumului pentru ca asta a fost strategia

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 22:57
1746 citiri
Udrea: N-am urcat pe scena referendumului pentru ca asta a fost strategia

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la sefia partidului, raspunde acuzatiilor lui Vasile Blaga afirmand ca nu a urcat pe scena in campania pentru referendum pentru ca aceasta a fost strategia de comunicare a conducerii, precizand ca la alegeri ea a avut dublul scorului obtinut de presedintele PDL.

"Nu am urcat pe scena referendumului, cum nu a urcat nimeni altcineva din partid, de altfel, in afara de presedintele partidului si de Monica Macovei, pentru ca aceasta a fost strategia de comunicare folosita de actuala conducere a PDL", se arata intr-o declaratie a Elenei Udrea.

Ea a tinut sa precizeze ca a castigat, in 2012, dublul scorului obtinut de Blaga.

"Ei au dorit revansa pentru pierderea alegerilor din 2011 si de aceea au stabilit ca echipa lui Boc face rau partidului, deci nu trebuie sa mai apara nicaieri. Numai ca, iata, in alegerile din decembrie eu am luat de doua ori scorul lui Vasile Blaga, cel care a urcat pe scena. Iar ceilalti nici nu au intrat in Parlament! Dar aceasta nu inseamna ca nu am participat la campanie din spatele luminilor", afirma Udrea.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca PDL seamana acum in interior cu FSN si nu il mai poate ajuta in indeplinirea obiectivelor sale, precizand ca se uita la ce se intampla, dar nu ii vine sa creada ce vede.

Basescu a mai declarat ca Elena Udrea poate avea sanse pentru sefia PDL la o Conventie cinsitita, precizand insa ca ii recomanda acesteia sa se retraga daca se constata ca este aranjata Conventia PDL, "asa cum se produce acum".

De asemenea, presedintele Traian Basescu a criticat conducerea actuala a PDL si pe liderul Vasile Blaga pentru indepartarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului dupa alegerile locale din iunie 2012, dar si pentru rezultatele proaste obtinute la alegerile parlamentare din decembrie.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu spunand: "Partidul asta cu conducerea asta este cel care a salvat democratia in Romania in vara si inclusiv pe domnia sa". De asemenea, el subliniat ca seful statului intervine pentru a doua oara intr-o campanie interna a PDL, adaugand ca 22 de milioane de romani stiu ca Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea.

El a amintit ca la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scena nu urca niciodata Elena Udrea, care probabil nici nu se afla in orasele respective la acel moment. "Tin minte ca la mitingurile respective nu urca pe scena Elena Udrea, nici macar nu era probabil in orasele respective, unde erau mitingurile, ci pe scena urcau in ordine Blaga - eu urcam primul si incepeam primul discursurile, dupa care domnul Ungureanu, domnul Neamtu, domnul Papahagi, Monica Macovei si asa mai departe", a spus Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Elena Udrea presedintel PDL, #Elena Udrea Vasile Blaga , #PDL