Udrea: Nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important e cat si cum muncesti

Sambata, 04 Iunie 2011, ora 15:56
1325 citiri
Udrea: Nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important e cat si cum muncesti
Foto: Antena3

Vicepresedintele PDL Elena Udrea le-a indemnat pe tinerele democrat-liberale sa fie ele insele, fara sa tina seama de criticile legate de culoarea parului sau de inaltimea tocurilor, calitatile profesionale fiind cele mai importante.

In cadrul lucrarilor de la Conventia Nationala a OT-PDL, Udrea a afirmat ca, la intrarea sa in politica, a refuzat sa-si asume tiparele femeii-politician de dinainte de 1989 si le-a indemnat pe mai tinerele sale colege sa faca la fel.

"Sunt ceea ce sunt. Cred ca in politica trebuie sa faceti lucrurile asumat, sa faceti lucrurile in care credeti si sa le asumati", a spus vicepresedintele PDL.

Udrea a apreciat ca primordiala ramane calitatea muncii facute, nu infatisarea fizica. "Cand am intrat in politica, era o vina sa fii blonda. Si astazi mai e o vina sa ai tocuri. Spargeti tiparele, fiti asa cum sunteti! (...) Nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important e cat si ce muncesti", a spus Udrea parafrazand un cantec celebru din anii '90.

Totodata, Udrea a tinut sa-i asigure pe tinerii democrat-liberali de faptul ca seniorii vor sa continue politica de promovare a tinerilor in functii in care acestia pot sa-si demonstreze calitatile.

"Avem un presedinte al Camerei Deputatilor care poate fi inca membru al organizatiei de tineret, doamna Boagiu avea 29 de ani cand a fost prima data ministru. Asta inseamna ca PDL isi sustine tinerii. Foarte multi sunt sustinuti de conducerea partidului, acolo unde pot face performanta (...) Stiu cata energie puneti in lupta politica, spre deosebire de seniori care uneori se mai blazeaza", a afirmat Udrea.

Aceasta a apreciat ca rolul esential al OT-PDL este sa readuca alaturi de partid pe tinerii dezabuzati, care nu mai sunt interesati de politica.

"Vad ca tinerii care nu mai vor sa vina la vot, care nu mai vor sa stie ce se intampla pe scena politica si nu-i mai intereaseaza de cine sunt condusi. E datoria voastra sa fiti modele pentru cei care nu se mai implica in spatiul public", le-a cerut Udrea tinerilor pedelisti.

Vicepresedintele PDL considera ca partidul are nevoie de entuziasmul pe care l-a demonstrat electoratul tanar la alegerile din 2004. "Aduceti tinerii alaturi de noi, acesti tineri care in 2004 au schimbat soarta alegerilor, care merita sa-i aducem din nou alaturi de PDL", a conchis Udrea.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Udrea tocuri, #Udrea tineret PDL, #Elena Udrea ministru , #PDL