Udrea: "Nu ramane decat sa imi cer scuze lui Voiculescu ..."

Duminica, 27 Mai 2012, ora 11:03
7820 citiri
Udrea: "Nu ramane decat sa imi cer scuze lui Voiculescu ..."

Nu imi ramane decat sa-i cer scuze lui Voiculescu, scrie Elena Udrea, intr-o postare pe blog, in care povesteste cum a incercat sa afle despre ce ar urma sa fie difuzat intr-o emisiune la Antena 3 sambata seara, "emisiune care imi este de mai bine de un an dedicata".

"Dupa cum am mai spus, eu nu ma uit la televiziunile lui Voiculescu, nu ii citesc ziarele, nu-i ascult radiourile, nu-i citesc site-urile etc. Asa se face ca am aflat de la cineva de dimineata ca exista un promo la Antena3 in care se spune ceva despre cum am cheltuit eu, dupa ce am renuntat la functia de ministru al Dezvoltarii, 500.000 de euro. Subiectul urma sa fie tratat in emisiunea de sambata seara care imi este de mai bine de un an dedicata", scrie pe blog Elena Udrea.

Sefa PDL Bucuresti descrie apoi procesul elaborat de gandire si investigatie care a urmat, in incercarea de a-si da seama pe ce subiect urma sa fie realizata emisiunea de la Antena 3: "Stau si ma gandesc ce nebunie mai este si asta. Nimic nu imi venea in minte care sa fie macar pe aproape de o asemenea informatie. Ca atare, le spun celor de la comunicare sa pregateasca un protest fara sa mai astepte emisiunea pentru ca este exclus sa fie adevarat. Se intampla pe la 11.00 dimineata".

Povestea nu se opreste insa aici. Elena Udrea isi aduce aminte, dupa cateva ore, de sotul ei.

"Dupa cateva ore, imi trece prin minte sa imi sun, totusi, sotul si sa il intreb daca a facut vreo investitie in ultima perioada. Spun "totusi" pentru ca din promo era clar ca eu eram subiectul, nu sotul, nu altcineva. Si sotul imi spune ca da, a reusit pana la urma sa cumpere, dupa negocieri lungi despre care in treacat imi amintise acum cateva luni, fostul Hotel Grivita.

O cladire monument istoric ajunsa o ruina, dar care este lipita de hotelul pe care il are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vanzatorii sunt persoane private, mostenitori care si-au redobandit proprietatea in instanta de judecata".

Revelatia o face pe vicepresedinta PDL sa se gandeasca la lucruri de neimaginat, cum ar fi sa isi ceara scuze de la Voiculescu (este o ironie, evident:). "A! Deci asta era! Nu ramane decat sa imi cer scuze lui Voiculescu pentru ca sotul meu nu a fost in stare sa ia 6.000 de hectare de la ADS pe degeaba, ca nu a primit energie ieftina pentru firmele sale sau pentru ca nu si-a mutat trustul de presa sau fundatia in imobile ale RAAPPS, uitand sa mai plateasca si chiriile".

Postarea se termina intr-un ton tandru-personal rar intalnit la lidera PDL : "In acelasi timp, il felicit pe Dorin pentru ca va curata mizeria aceea de loc, va amenaja un hotel frumos care va atrage turisti si, in acelasi timp, va reabilita un monument istoric de care nimeni nu s-a mai ingrijit si a ajuns o daramatura pentru care autoritatile nu au gasit nicio solutie in atatia ani.

Cu cat mai multi oameni de afaceri vor face astfel de investitii, cu atat mai frumos va fi Bucurestiul si mai cautat de turisti. De la Voiculescu nu ma astept la asa ceva, pentru ca el nu face bani decat pe seama statului pe care de fiecare data il pacaleste".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udrea scuze Voculescu, #Elena Udrea Dorin Cocos, #Elena Udrea emisiune Antena3 , #PDL