Udrea: PD-L Bucuresti il sustine pe Emil Boc la sefia partidului (Video)

Marti, 15 Martie 2011, ora 14:39
2584 citiri
Udrea: PD-L Bucuresti il sustine pe Emil Boc la sefia partidului (Video)
Foto: Realitatea TV

Liderul PD-L Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, marti, ca Emil Boc va fi candidatul sustinut de filiala Bucuresti la alegerile din luna mai, fiind votat in unanimitate de conducerea filialei.

"Au fost 15 voturi din 15", a precizat Elena Udrea. Aceasta a explicat ca semnaturile date pana in prezent pentru unul dintre cei doi candidati la sefia PD-L, Vasile Blaga si Emil Boc, au fost date in nume personal si ele nu vor fi retrase, dar a precizat ca este cu totul altceva sustinerea de care se bucura cei doi din partea organizatiilor judetene.

"Este si cazul meu, e o semnatura personala, asa spune statutul, dar organizatia, in ansamblu, a votat sa isi ofere sustinerea candidatului Emil Boc", a explicat aceasta semnificatia semnaturii sale date anterior pentru Emil Boc.

Intrebata cine s-a inscris primul in cursa pentru sefia PD-L, Elena Udrea a explicat ca "unii candidati au inceput sa stranga semnaturi inainte sa isi anunte candidatura", dar a recunoscut ca primul care si-a anuntat oficial intentia de a se inscrie in competitia electorala a fost Emil Boc.

Pe de alta parte, ministrul Dezvoltarii si Turismului s-a aratat convins ca niciun parlamentar PD-L nu va vota miercuri motiunea de cenzura a Opozitiei, explicand ca toti colegii "constientizeaza importanta acestui proiect" care vizeaza reforma pietei muncii.

Elena Udrea a fost rugata de jurnalisti sa comenteze declaratia presedintelui Traian Basescu cu privire la revizuirea Constitutiei si scurtarea mandatului prezidential. "Poate fi o solutie", a raspuns aceasta, precizand ca experienta decalarii alegerilor nu a fost una benefica pentru viata politica din Romania.

"Mandatul de cinci ani s-a facut cand domnul Adrian Nastase credea ca o sa iasa presedinte si vroia un mandat cat mai lung", a reamintit Elena Udrea ultima revizuire a Constitutiei.

In ceea ce priveste inlocuirea lui Emil Boc cu un premier tehnocrat, aceasta a explicat ca nu s-a discutat in prezent in partid despre o posibila demisie a premierului si nici despre o numire a unui premier tehnocrat, dezbaterile importante limitandu-se la adoptarea masurilor de crestere economica si la competitia interna pentru functia de lider al PD-L.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Elena Udrea Boc presedinte, #sustinatori Boc presedinte PDL, #alegeri PDL , #PDL