Udrea: PDL va castiga alegerile

Joi, 01 Septembrie 2011, ora 20:39
1423 citiri
Udrea: PDL va castiga alegerile
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Elena Udrea le-a spus, joi, tinerilor pedelisti ca USL nu poate lua majoritatea oricat s-ar chinui si ca PDL va castiga alegerile din 2012.

"Uitati-va la alegerile pe care le-am avut (n.r.,din Maramures si Neamt), USL nu poate lua majoritatea oricat s-ar chinui. Sondajele pe care le prezinta sunt doar pentru moralul membrilor lor de partid, mai nou se cearta intre ei, nu stiu pe cine sa-si puna candidati.

Este evident din rezultatele alegerilor partiale ca Partidul Democrat-Liberal poate castiga aceste alegeri, ne trebuie mobilizare si curajul de a merge, de a vorbi cu oamenii. Nu am gresit nimic sau daca au fost greseli minore, s-au facut cu buna credinta, s-au facut in cadrul unor actiuni, unor proiecte de buna-credinta si am incercat sa le indreptam atunci cand s-a putut", a declarat vicepresedintele PDL.

Elena Udrea sustine ca nu "exista niciun dubiu" ca vor castiga anul viitor.

"Nu poti sa faci numai lucruri bune, se poate intampla sa mai si gresesti. Vom castiga alegerile din 2012, nu exista nici un dubiu, anul viitor vom incerca sa dam inapoi, ceea ce am luat angajatilor, salariatilor de la stat, daca se va putea si in procentele in care se va putea. Vom incerca sa sprijinim sectorul privat si deja sunt masuri care se iau la nivelul guvernului si ieri (n.r. miercuri) au fost modificari ale Codului fiscal care sprijina sectorul privat, vom incerca sa tinem somajul la un nivel redus sa sprijinim investitiile pentru a avea locuri de munca , vom incerca sa raspundem nevoilor pe care le au tinerii si vom incerca sa-i respectam pe batrani", le-a spus Elena Udrea tinerilor democrat-liberal la scoala de vara organizata la Eforie Nord.

Ea a mai afirmat ca PDL se bate acum cu PSD pe 20-25% din electorat.

"Am ajuns sa ne luptam cu PSD pentru un electorat de 20-25 %, care vine la vot nu neaparat din convingere, care vine la vot nu neaparat din principii sau pentru principii. Unde este electoratul PDL din 2004 si din 2008? Pe acesta trebuie sa-i aducem inapoi", a completat aceasta.

Udrea a mai sustinut ca masurile de austeritate luate de PDL au fost corecte.

"Masurile pe care partidul acesta le-a luat sunt masuri de dreapta. Dar dincolo de a urmari o doctrina, am facut lucurile care trebuiau sa salveze aceasta tara, masurile pe care le-am luat sunt masuri corecte pentru reformarea statului si pentru sprijinirea economiei. (...) Nu PDL a adus criza economica, noi am incercat sa scapam tara de ea, raul in aceasta tara s-a consolidat in 20 de ani, nu in ultimii doi ani. Dimpotriva , in ultimii doi ani am fost in situatia medicului care, ca sa repare o mana rupta si pusa gresit si care a trebuit sa o puna din nou. Sigur ca a fost dureros, dar am facut ce trebuia", a conchis ea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea PDL castiga alegerile, #PDL castiga alegerile 2012 , #PDL