Udrea: Pe 23 martie, astept eu din partea domnilor un martisor pe buletinele de vot

Vineri, 01 Martie 2013, ora 13:44
2033 citiri
Udrea: Pe 23 martie, astept eu din partea domnilor un martisor pe buletinele de vot

Candidatul la sefia PDL Elena Udrea a oferit, vineri, la Bistrita, cate un buchetel de flori tuturor doamnelor care au asistat la prezentarea motiunii sale, ea declarand ca asteapta din partea barbatilor un "martisor pe buletinele de vot" in data de 23 martie.

Elena Udrea a fost intampinata cu aplauze de catre membrii PDL Bistrita-Nasaud care s-au adunat, vineri, in saloanele unui hotel de cinci stele sa asculte motiunea Elenei Udrea.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a fost cel care a deschis lucrarile si a spus ca "la Bistrita, barbatii stiu sa aprecieze femeile frumoase si destepte mai ales atunci cand candideaza la o demnitate atat de inalta, cum e sefia PDL".

Elena Udrea a spus ca, inainte de a-si prezenta motiunea, vrea sa le ofere tuturor doamnelor din sala cate un buchet de flori.

"Am un mesaj pentru doamne pentru ca este 1 Martie si, in acelasi timp, din echipa mea, cineva va imparti cate un martisor. La multi ani!", a spus Elena Udrea.

Cineva din sala a intrebat: "Si barbatilor?", iar Elena Udrea a raspuns: "Barbatilor pe 9 Martie, ca atunci e ziua lor".

In dialog a intervenit si Ioan Oltean care a spus: "Eu zic sa aveti niste martisoare pentru barbati in 23 martie, doamna presedinta", iar Elena Udrea i-a raspuns: "Pe 23 martie astept eu din partea domnilor din sala un martisor pe buletinele de vot".

Oltean a spus apoi ca femeilor in PDL "nu le lipeste curajul de a se confrunta cu toti cei care vor sa conduca PDL"

"Elena Udrea a pregatit o noua motiune care din titlu spune totul. Iata o motiune care starneste interesul prin titlu, prin cea care o prezinta si doreste sa o puna in aplicare. E o motiune care, prin continutul ei, raspunde necesitatilor pe care PDL si liderii partidului le au pentru ca partidul sa aiba un parcurs bun in perioada imediat urmatoare", a declarat Ioan Oltean.

Elena Udrea isi prezinta, vineri, la Bistrita, in saloanele unui hotel de cinci stele, motiunea "Noul PDL - o Noua Romanie".

Alaturi de ea se afla Daniel Buda si Gheorghe Tinel.

La eveniment participa peste trei sute de persoane, primari, alesi locali, simpli membri de partid, inclusiv cei 195 de delegati la Conventia Nationala.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Elena Udrea martisor, #Udrea martisor buletin vot, #Elena Udrea candidat presedintie PDL , #PDL