Udrea se ofera sa cazeze in hotelurile lui Cocos pedelistii care vin la Conventie

Vineri, 22 Martie 2013, ora 09:04
3575 citiri
Udrea se ofera sa cazeze in hotelurile lui Cocos pedelistii care vin la Conventie

Elena Udrea, deputatul PDL care participa la alegerile pentru functia de presedinte al partidului, s-a oferit sa ii cazeze in hotelurile lui Dorin Cocos, sotul sau, pe colegii sai care vor veni la Conventia din 23 martie.

"Pana acum nu mi-a solicitat nimeni nici gratis, nici contra cost. Dar spuneam de regula. De regula, oamenii platesc, dar sigur ca la mine, daca suntem si colegi, reusesc sa obtina si pret de agentie, deci un discount.

Dar astea sunt situatii rare, pentru ca partidul nu are des evenimente", a spus Elena Udrea, arata Romania Libera, citand Mediafax.

Apoi, Udrea a precizat ca are doar cateva solicitari din partea unor colegi de la Roman, din colegiul sau.

"Pana acum am verificat, nu exista solicitari din partea colegilor, avem doar trei, cinci solicitari din partea celor de la Roman, colegii mei din colegiul din Roman si Ion Creanga, dar daca vor fi colegi care vor dori sa se cazeze, daca vor veni cu o seara inainte si vor dori sa se cazeze, cu mare drag ii sprijin. Dar numai sa ne contacteze", a continuat deputatul.

Udrea nu se asteapta ca acestia sa fie sustinatorii sai, spunand ca este posibil sa fie ai lui Vasile Blaga.

Roberta Anastase: O sustin pe Elena Udrea (Video)

"Pot fi sustinatorii declaratiei domnului Blaga, suntem colegi, nu se pune problema si sigur, eu nu fac o afacere din cazarea colegilor, sa dau o mana de ajutor. Acum presupun ca organizatia se descurca sa achite si costurile de cazare, asa cum stiu ca se platesc costurile de transport", a adaugat fosul ministrul.

Elena Udrea a mentionat ca transportul este asigurat de presedintii de organizatii.

Sambata va avea loc Conventia PDL in cadrul careia va fi ales noul presedinte al partidului dintre Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Udrea cazare colegi conventie, #Udrea cazare hotel Conventie, #Udrea hotel Cocos conventie, #Udrea conventie PDL , #PDL