Udrea vrea candidati noi si "un bucurestean" in fruntea Consiliului General

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 14:31
2051 citiri
Udrea vrea candidati noi si "un bucurestean" in fruntea Consiliului General
Foto: B1 TV

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca asteapta "un bucurestean" care sa conduca lista de consilieri generali ai Capitalei.

"Am avut un prim proiect prin care ne dorim ca in fruntea listei sa se regaseasca un bucurestean. Pe acest bucurestean il asteptam cu nerabdare sa soseasca in randurile noastre si sa conduca lista de consilieri generali", a afirmat liderul organizatiei din Bucuresti al democrat liberalilor, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Elena Udrea a mentionat ca, pe listele de consilieri generali ai PDL, in Capitala, se vor gasi in primul rand nume noi. In acelasi timp, cei care isi vor incheia al doilea mandat "vor merge pe alt drum in cariera".

"PDL, la Bucuresti, aflandu-se in campanie electorala, a decis ca pe listele de candidati la Consiliul General sa se regaseasca in primul rand colegi noi. Cei care au deja doua mandate de consilier general sa mearga pe alt drum in cariera si in interiorul partidului, sa lase locul unor colegi care sa vina cu o abordare proaspata", a punctat deputatul PDL.

Aceasta a subliniat ca a exista "o buna colaborare" cu cei care isi vor incheia mandatul de consilier general, si ca unii dintre acestia vor fi sustinuti pentru candidatura la Parlamentul Romaniei.

"Am avut o buna colaborare cu ei, ne-am bazat pe ei, unii dintre ei vor candida la Parlamentul Romaniei. Cei care vor fi la al treilea mandat nu vor mai dori ei insisi sa mai candideze in Consiliul General", a explicat Elena Udrea, care a marturisit ca, la Bucuresti, PDL vrea sa promoveze "un altfel de mod de a face politica".

Liderul PDL Bucuresti a spus ca un criteriu pentru intocmirea listei de consilieri generali se refera la modalitatea de asezare a candidatilor pe aceasta lista, marturisind ca in Consiliul General trebuie sa intre "cei care reusesc sa-i convinga pe bucuresteni sa-i voteze".

"PDL propune ca toti cei care doresc sa reprezinte bucurestenii din partea PDL in Consiliul General sa ii convinga pe bucuresteni sa ii voteze. In Consiliul General vor merge aceia care vor aduce cat mai multe voturi din partea bucurstenilor, asta demonstreaza ca au cat mai multa sustinere din partea bucurestenilor. Ordinea de sustinere va fi aceea a numarului de voturi primite", a afirmat Elena Udrea.

Totodata, aceasta a amintit despre concursul de proiecte, care "a fost si este unul de succes", notand ca s-au depus pana acum 674 de proiecte.

Presedintele PDL Bucuresti a dat si exemple, precum cel al construirii de gradini verzi pe acoperisul fiecarei cladiri, adaugand ca din comisia de evaluare a proiectelor va face parte si fostul primar Adriean Videanu, dar si ca "PDL este satula de vorbe, am trecut la fapte".

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Elena Udrea alegeri locale PDL, #Udrea consilieri generali PDL, #Udrea alegeri PDL, #alegeri locale Bucuresti, #alegeri locale 2012 , #PDL