Udrea vrea excluderea lui Preda din PDL: Voi vota pentru!

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 11:41
3355 citiri
Udrea vrea excluderea lui Preda din PDL: Voi vota pentru!
Foto:Digi 24

Vicepresedintele PDL, Elena Udrea, a declarat ca isi doreste excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda si ca va vota in favoarea acestei masuri, daca ea va fi propusa.

"Eu consider de 2 ani ca declaratiile domnului Preda ar trebui sanctionate. Domnul Preda ar putea avea o contributie importanta la scorul partidului daca ar intelege ca trebuie sa il sprijini", a spus Udrea, luni.

In opinia ei, declaratiile lui Cristian Preda au facut "mult rau PDL".

"L-a atacat pe Emil Boc, pe domnul Blaga, acum ne ataca pe cei cu care candidam, cred ca de 2 ani de zile atitudinea sa e tolerata, a facut mult rau PDL", a mai afirmat Udrea.

Intrebata daca va vota excluderea, sefa PDL Bucuresti a spus ca, "daca se propune, voi vota pentru", insa a precizat ca nu ea va fi ce care va face propunerea.

Se propune? Se propune

Silviu Prigoana a confirmat, la scurt timp, faptul ca a propus excluderea din partid a lui Cristian Preda, pentru faptul ca nu-l voteaza pe el, ci pe Nicusor Dan.

"Am cerut printr-o adresa scrisa BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece in ultima vreme dansul nu se mai regaseste in PDL si a facut afirmatii denigratoare la adresa presedintelui PDL si a candidatului partidului la Primaria Capitalei", a precizat Silviu Prigoana pentru Mediafax

El a adaugat ca dupa ce partidul a hotarat prin vot candidatul la Primaria Capitalei, Cristian Preda a continuat sa-l critice si a aflat cu stupoare ca Preda sustine un candidat independent la Primarie in defavoarea candidatului PDL.

"Chiar dupa ce partidul a hotarat prin vot cine va fi candidatul la Primaria Capitalei, dansul a continuat sa ma critice in afara partidului. Acum aflu cu stupoare ca dansul sustine la Primaria Capitalei un candidat independent in defavoarea candidatului PDL", a spus Prigoana.

Cristian Preda: Solutia PDL la Capitala e un dezastru, o jignire

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, ca varianta aleasa de PDL Bucuresti pentru Primaria Capitalei, candidatura lui Silviu Prigoana, este un "dezastru", intrucat s-a ales un om care "isi schimba pozitiile de la o zi la alta".

"Cum sa sustin pe cineva care a cerut excluderea mea din partid? Cum sa sustin pe cineva care azi este cu PDL, maine cu altcineva? Cum sa sustin pe cineva care are opinii inacceptabile in Uniunea Europeana, precum pedeapsa cu moartea?", a comentat Preda.

"Este un dezastru, este o jignire pentru bucuresteni", a adaugat el.

In replica, Silviu Prigoana a declarat ca, cel mai probabil, Cristian Preda va fi dat afara din PDL, in urma pozitiei adoptate dupa nominalizarea sa la Capitala.

"Cristian Preda a avut o pozitie incredibila fata de presedintele PDL, de Elena Udrea, fata de mine. Nu poti sa faci asa ceva si sa ramai in interiorul partidului. Lucrurile vor fi transate saptamana viitoare. Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din partid. Se va intampla cu siguranta. S-a ajuns prea departe sa jignesti inclusiv seful partidului, iar partidul sa stea pasiv", a precizat Prigoana, duminica seara, la Realitatea Tv.

Silviu Prigoana: Cristian Preda va fi exclus din PDL, cu siguranta

"Consider in continuare ca, daca avem ceva de spus, o spunem personal sau in cadru organizat, in partid. Daca o spunem in spatiul public ori suntem in afara partidului cu totul, ori din opozitie", a adaugat Prigoana.

Despre demisia Mihaelei Popa

Udrea a comentat si decizia vicepresedintelui PDL Mihaela Popa, care si-a anuntat demisia din functie, spunand ca aceasta ia o decizie gresita, dar ca e alegerea ei.

"Daca aceasta este optiunea, eu cred ca este gresita, dar o priveste. (...) Am comunicat si mi-am spus punctul de vedere, cum ca partidul are nevoie de cei pe care si i-a ales in conducere in momentul acesta. Cred ca optiunea pe care ar trebui sa o aiba este aceea de a sprijini PDL-ul, de a ramane in echipa de conducere a PDL-ului, unde a ajuns si cu sprijinul nostru. Daca opinia pana la urma a fost aceea de a pleca din Biroul Permanent...", a declarat Udrea pe aceasta tema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Udrea excludere Preda, #Udrea Cristian Preda excludere , #PDL