Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Libertatea Elenei Udrea, la mana judecatorilor - Cum s-a aparat in fata magistratilor ICCJ

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 19:45
4670 citiri
Libertatea Elenei Udrea, la mana judecatorilor - Cum s-a aparat in fata magistratilor ICCJ
Foto: Arhiva Ziare.com

Elena Udrea, retinuta de procurorii DNA pentru trei infractiuni de trafic de influenta si una de spalare de bani in dosarul Microsoft, afla in aceasta seara daca isi va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii. Avocatul acesteia a mentionat ca instanta a ramas in pronuntare.

"Va dura cel putin o ora pana se va da verdictul. Elena Udrea a facut o completare la declaratia data ieri la DNA. A raspuns intrebarilor puse de procurori si judecatori. Probatoriul e foarte slab, acuzatiile sunt grave, dar probele sunt slabe. E un biletel olograf care contine doua initiale, E. U., si cifra de 500.000, plus denuntul lui Dinu Pescariu.

In rest, nimic. Elena Udrea va astepta in sala de judecata verdictul. Udrea nu a facut denunturi. Nu a fost intrebata de finantarea PDL. Au fost puse intrebari doar despre Dosarul Microsoft, despre Florian Coldea nu s-a discutat.", a spus avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea.

Elena Udrea afla daca va fi arestata - LIVE

In ceea ce priveste semnul cu degetul la nas, facut de Udrea, avocatul a mentionat ca nu stie cui i se adresa.

ICCJ decid in aceasta seara daca Elena Udrea va fi arestata preventiv. Decizia magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie nu va fi insa definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de trei zile.

DNA: Elena Udrea lua mita din Gala Bute in locuinta ei sau in biroul de la minister

Elena Udrea a fost adusa incatusata, miercuri, in jurul orei 13:40, cu o duba a politiei, la sediul ICCJ.

Elena Udrea a ajuns la Inalta Curte, incatusata: A facut din nou gestul controversat cu degetul la nas

Deputatul PMP si-a dus din nou degetul la nas, repetand gestul facut luni in Parlament, cand colegii sai din Camera Deputatilor au incuviintat toate cele sase cereri ale procurorilor anticoruptie de urmarire penala si arestare preventiva, in dosarele Microsoft si Gala Bute.

Elena Udrea a fost retinuta marti seara de procurorii DNA, dupa ce a dat explicatii, mai multe ore, in fata procurorilor in dosarul Microsoft.

Elena Udrea a fost retinuta de DNA

Deputatul PMP care a primit luni seara aviz pozitiv de la colegii din Camera Deputatilor pentru arestare preventiva a ajuns marti la pranz la DNA. Dupa sapte ore in care si-a studiat dosarul, au inceput audierile in fata procurorilor.

Elena Udrea, dusa la arest: Poti pune catuse Elenei Udrea, nu poti pune catuse adevarului (Foto)

Dupa inca 3 ore, pe numele Elenei Udrea a fost emis mandat de retinere pentru 24 de ore, urmand ca miercuri sa fie prezentata ICCJ cu propunere de arestare preventiva.

Catusele Elenei Udrea, subiect de ancheta la DNA

"Poti pune catuse Elenei Udrea, nu poti pune catuse adevarului", a spus Elena Udrea, la iesirea din sediul DNA, in jurul orei 22:50. Fostul ministru era incatusat.

La arestul Politiei Capitalei, insa, Elena Udrea a ajuns fara catuse. Ulterior, oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie au precizat ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Udrea afla arestare, #Udrea arestare Microsoft, #Udrea declaratii ICCJ , #retinuta