Ziare.com

Curtea de Conturi verifica impactul Acordului Sterling

Sambata, 13 Martie 2010, ora 19:04

   

Curtea de Conturi verifica impactul Acordului Sterling
Curtea de Conturi verifica repercusiunile pe care Acordul Sterling l-a avut asupra patrimoniului, a resurselor si a cheltuielilor Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale. Potrivit raportului de activitate pe 2009, acest lucru a fost cerut de Camera Deputatilor.

"In prezent se desfasoara o actiune de verificare a repercusiunilor Acordului petrolier al Companiei Sterling Resorces Ltd asupra patrimoniului, resurselor si cheltuielilor Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale", arata Curtea de Conturi in raportul pe 2009, potrivit Mediafax.

De asemenea, la solicitarea Camerei Deputatilor, Curtea de Conturi face verificari cu privire la resursele Ministerului Turismului in perioada in care a fost condus de Elena Udrea.

"Se desfasoara o actiune de verificare a sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru actiuni de promovare a turismului si a imaginii Romaniei, la finalizarea careia Curtea de Conturi va elabora un raport cu aspectele constatate, pe care il va transmite Camerei Deputatilor", se arata in raportul Curtii pe anul trecut.

Pe parcursul anului trecut, Curtea de Conturi a facut verificari si la ministerul Tineretului si Sportului si a inaintat procurorilor sinteza constatarilor. Valorificarea actului de control intocmit la acest minister s-a efectuat potrivit legii, fiind transmis Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru luarea masurilor ce se impun, potrivit competentelor, noteaza sursa citata.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 686 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

trebuie sa fim si recunoscatori

Bineinteles ca nu stim decat sa acuzam in loc sa apreciam o persoana care chiar se implica in dezvoltarea turismului romanesc, cum este doamna Udrea. Dar despre proiectele pe care le desfasoare unde se vorbeste?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor