Elena Udrea a dat pe Bregovici mai mult decat trebuia

Marti, 21 Iulie 2009, ora 09:57
2594 citiri
Elena Udrea a dat pe Bregovici mai mult decat trebuia
Foto: Jurnalul National

Dupa modelul Monica Iacob Ridzi, Elena Udrea a gestionat evenimentele din cadrul programului de promovare a turismului "Lumina la Malul Marii", platindu-l pe artistul Goran Bregovici, cel putin in acte, cu o suma mai mare decat onorariul sau.

Goran Bregovici ar fi fost platit, conform documentelor Ministerului Tursimului, cu 42.000 de euro, desi artistul a mai concertat in Romania pe sume mai mici. Pentru concertul lui Goran Bregovici, ministrul Turismului a incheiat la 2 aprilie un contract cu SC Eurofilm ART SRL in valoare de 272.000 de lei (din care TVA - 43.428 de lei), "in conditiile respectarii clau-zelor negociate (curs: 1 euro = 4,25 lei)". relateaza Jurnalul National.

Potrivit contractului, concertul a costat 64.000 de euro, insa Ministerul Turismului a precizat ca "valoarea onorariului platit artistului si orchestrei este de 42.000 de euro, la aceasta suma adaugandu-se costuri de transport, cazare si masa".

Destul de costisitor, in conditiile in care, anul trecut liberalii au organizat la Buzau un concert cu acelasi Goran Bregovici, care a costat, potrivit unor surse din partid, doar 25.000 de euro. Pentru TVR, Goran a cantat pentru doar 30.000 de euro.

Ceea ce este interesant e ca firma care a ajuns, pana la urma, sa organizeze evenimentele din programul "Lumina la malul marii", este tot Media Pro, aceeasi care a cumparat si scena ministrei Monica Iacob Ridzi. Udrea a incheiat la 7 aprilie un contract cu SC Media Pro Pictures SA in valoare de 1.322.076 lei (1.110.989 lei + 211.087 lei TVA), apro-ximativ 311.000 de euro.

La o analiza mai atenta a contractului se poate vedea ca organizatorul acestui eveniment, Media Pro Pictures, are aceeasi adresa ca si SC Eurofilm ART SRL, firma care a organizat concertul lui Bregovici: Buftea, Strada Studioului nr. 1. Iar actionarul unic al SC Eurofilm ART SRL este SC Studiourile MediaPro SA.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Elena Udrea, #concert Goran Bregovici, #concert Bregovici Udrea, #Lumina malul marii , #stiri Elena Udrea
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Pai..... cam putine comentarii negative .... si nici unul cu injuraturi , ca de obicei !???