Elena Udrea a inaugurat la Roman o sala de sport construita in mandatul sau

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 15:43
5544 citiri
Elena Udrea a inaugurat la Roman o sala de sport construita in mandatul sau
Foto: Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea, fostul ministrul al Turismului si Dezvoltarii Regionale, a inaugurat o sala de sport construita chiar in timpul mandatului sau la conducerea ministerului, joi, la Roman, municipiu in care aceasta si candideaza pentru un loc in Camera Deputatilor, din partea ARD.

Udrea a participat, alaturi de primarul Romanului, Laurentiu Leoreanu, la festivitatea inaugurarii noii sali de sport a Colegiului Tehnic Miron Costin, scoala infiintata in anul 1880.

Udrea: Candidez la Roman pentru ca la Bucuresti am fost atacata mediatic

Lucrarile de construire au inceput in timpul mandatului Elenei Udrea de ministru, fiind realizate prin fonduri europene si bani de la bugetul de stat, in perioada 2009-2011.

"Prin investitiile pe care le-am aprobat si realizat aici, de pe vremea cat am fost ministru la MDRT, in echipa cu primarul Leoreanu, dar si prin efortul conjugat, tot in echipa cu domnul primar, din ultima luna, am inteles ca am determinat faptul ca insusi domnul prim ministru Ponta si insusi domnul Antonescu vor sa viziteze Romanul, la sfarsit de saptamana", a declarat, la inaugurare, Elena Udrea.

Candidata ARD a adaugat ca "Noi ne bucuram foarte mult si speram ca dansii sa viziteze toate investitiile care s-au facut sub semnatura domnului primar Leoreanu si sub semnatura ministrului Elena Udrea, pentru ca dansii nu au reusit sa faca nimic in Roman, timp de 20 de ani si nici de cand sunt la guvernare. Le dam ocazia, daca tot vor sa vina la Roman si nu au facut nimic, sa viziteze ceea ce am facut noi in ultimii trei ani si jumatate", a declarat, la inaugurare, Elena Udrea.

Pe langa noua sala de sport, in municipiul Roman a fost inaugurat recent si un bazin de inot acoperit, construit in cadrul aceluiasi program al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Sala de sport a fost realizata cu o investitie de 2,3 milioane de lei, iar bazinul de inot a costat aproximativ un milion de euro.

Elena Udrea a participat la inaugurarea salii de sport din Roman la numai o zi dupa ce a fost prezenta si in comuna Ion Creanga, care face parte tot din colegiul electoral 4 pentru Camera Deputatilor, la sfintirea amplasamentului unei cruci comemorative.

Crucea inalta de 25 de metri, asemanatoare celei amplasate pe Muntele Caraiman, din Bucegi, in memoria Eroilor Neamului, va fi inaltata pe data de 6 decembrie, in urma unei donatii facute de Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului sustine ca locuitorii comunei Ion Creanga isi vor vedea ridicat monumentul dupa o asteptare de 8 ani, iar alegerea zilei Sfantului Nicolae pentru inaltarea crucii a fost facuta in memoria tatalui ei, care si-ar fi sarbatorit in aceasta zi onomastica.

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura in Roman (Video)

Udrea spera sa poata continua aceste proiecte ca deputat si membru al comisiei de administratie publica, dar si al celei juridice, precizand ca este si avocat, dar si un om "care a lucrat mult cu primariile, cu administratiile locale".

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre romascani o cunosc pe candidata ARD.

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Principalul ei contracandidat, Liviu Bratescu, din partea USL, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot.

Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#Elena Udrea Roman, #Elena Udrea ARD, #Udrea Roman alegeri, #Udrea colegiu Roman , #stiri Elena Udrea