Elena Udrea a preluat interimatul la PD-L Constanta

Luni, 23 Iunie 2008, ora 22:21
2428 citiri
Elena Udrea a preluat interimatul la PD-L Constanta

Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea a preluat, luni, interimatul presedintiei organizatiei judetene PD-L Constanta, dupa ce conducerea filialei a fost dizolvata printr-o decizie a Biroului Permanent National al formatiunii.

Prima decizie pe care Elena Udrea a anuntat-o la intrunirea fostului Birou Permanent Judetean, care se desfasoara, luni seara, la sediul PD-L Constanta, a fost excluderea din partid a lui Narciz Amza (fina presedintelui Traian Basescu, n.r.), care fusese aleasa pe listele de consilieri locali.

Elena Udrea a mai anuntat si excluderea din partid a consilierului local Madalina Popa, relateaza NewsIn.

Inainte de a intra la sedinta, Elena Udrea a declarat ca, in urma deciziei Biroului Permanent National (BPN) de a dizolva mai multe organizatii din tara, printre care si cea din Constanta, va prelua conducerea filialei pentru o saptamana.

Dupa inceperea sedintei, membri ai organizatiei de tineret si ai organizatiei municipale PD-L Constanta au fost dati afara din sediul partidului, desi unii dintre ei au spus ca au fost chemati de Elena Udrea.

Inainte de a iesi, acestia au cerut organizarea unei adunari generale pentru a fi consultati cu privire la deciziile care se iau in partid. Ei au reclamat faptul ca lucreaza de ani de zile pentru partid si nu este normal ce se intampla in conditiile in care era una dintre cele mai puternice organizatii din tara.

Presedintele PD-L Emil Boc a anuntat, luni, ca, in urma rezultatelor slabe la alegeri, Biroul Permanent National al partidului a decis dizolvarea conducerilor din filialele Bacau, Constanta, Galati, Gorj, Satu Mare, Salaj, Teleorman, Vaslui si Vrancea. Emil Boc a aratat ca decizia Biroul Permanent National a fost luata tinand cont ca cele noua organizatii nu au reusit sa indeplineasca criteriul stabilit inainte de alegeri, adica sa obtina cel putin un presedinte de consiliu judetean sau primar in municipiul resedinta de judet sau nu se situeze cu mai mult de 5% sub media nationala a PD-L.

Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
#Constanta, #Elena Udrea, #interimat , #stiri Elena Udrea