Elena Udrea: Cat sa fii de ipocrit? Cat de frica sa iti fie de dosarele pe care le ai?

Duminica, 30 August 2015, ora 11:39
3483 citiri
Elena Udrea: Cat sa fii de ipocrit? Cat de frica sa iti fie de dosarele pe care le ai?
Foto: Arhiva Ziare.com

Elena Udrea a lansat, sambata seara, un atac dur pe o retea sociala la adresa lui Liviu Dragnea pe care il numeste "ipocrit".

"Cat sa fii de ipocrit??? Cat de frica sa iti fie de dosarele pe care le ai??? Dragnea afirma ca este pentru consens politic si critica perioada lui Traian Basescu, pentru ca a fost una cu razboaie politice!!! Va puteti imagina cat tupeu?! Dragnea, artizanul suspendarii Presedintelui, suspendare care a aruncat Romania cu ani in urma din punct de vedere al increderii partenerilor si investitorilor straini!

Dragnea care este condamnat fix pentru ce a facut cu voturile la Referendumul de demitere! Chiar suntem o tara de prosti sa il credem pe Dragnea? Acum cuvantul de ordine este consensul! Pe bune?! Consensul de a preda puterea, al unor politicieni ingenuncheati de frica catuselor", a scris pe Facebook Elena Udrea.

Fostul ministru se intreba ironic daca aceasta reprezinta schimbarea clasei politica si daca pentru aceasta schimbare a fost ea arestata.

"Si maxim de demagogie, cica acest consens va face sa putem pune in practica un proiect pentru tara pe urmatorii 20-30 de ani. Care proiect de tara? Un presedinte care are doar proiecte de vacanta si lideri politici care au ca singure proiecte sa faca blat ca sa scape de catuse", a incheiat Elena Udrea.

Dragnea: Nu ca Victor nu este baiat frumos, dar PSD ar putea da o femeie premier

Nemultumirile fostului ministru al Turismului au aparut dupa ce Liviu Dragnea a declarat sambata ca "Ganditi-va la cei 10 ani care au trecut. Zece ani sfasiati de razboaie permanente politice, de conflict permanent, de hartuieli permanente in care s-au frant destine, in care Romania a pierdut momente importante si oportunitati importante.

Ganditi-va cum ar fi fost guvernele Victor Ponta daca ar fi fost un alt climat politic, bazat pe dialog, fiecare cu doctrina lui, fata de perioada in care trebuia tot timpul sa raspunda unor atacuri venite din alte zone. Cui a folosit acest lucru? A folosit romanilor? Nu. I-a folosit lui Traian Basescu? Nu. Ne-a folosit noua? Nu. Poate a folosit celor care nu iubesc aceasta tara. (...) Nu putem spune ca au fost ani pierduti, dar au fost niste oportunitati ratate".

A.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Udrea atac Liviu Dragnea, #Udrea atac Dragnea Facebook, #Udrea atac Dragnea , #stiri Elena Udrea