Elena Udrea, despre viata de dupa divort, diete si copilul Elenei Basescu

Marti, 06 August 2013, ora 18:51
13418 citiri
Elena Udrea, despre viata de dupa divort, diete si copilul Elenei Basescu
Foto: Adevarul

Proaspat divortata, Elena Udrea a vorbit intr-un interviu despre viata sa dupa divortul de Dorin Cocos, despre diete, hainele din garderoba, despre familia Basescu si amintirile din copilarie.

In ceea ce priveste criticile aduse Elenei Udrea cu privire la aparitiile sale pe plaja in costum de baie din doua piese, fostul ministru spune ca doreste sa traiasca normal.

"In continuare voi face plaja in costum de baie. Nu o sa ma vedeti ca o sa imi iau costum taior. Mi-am asumat sa existe comentarii pentru ca s-a mai intamplat acum vreo sapte, opt ani, cand am stat pe plaja in costum de baie la vedere si atunci au fost comentarii. Dar eu cred ca abordarea este gresita. Si noi, politicienii, suntem niste oameni carora le place sa traiasca normal.

Sapte ani de zile m-am tot ferit sa apar pe plaja. M-am ferit de aparatul foto fiindca la Minister erau multe alte subiecte colaterale activitatii mele. Am zis: hai sa nu le mai dau inca un subiect - Elena Udrea, in costum de baie. Acum am ocazia sa stau la mare sa ma bucur de soare precum toti ceilalti de aici, in costum de baie", a declarat Elena Udrea, la Acasa TV.

Cum slabeste Elena Udrea

Intrebata despre silueta sa si despre cum a reusit sa slabeasca, Elena Udrea a marturisit ca a apelat la un nutritionist si ca face mult sport.

"Eu ma chinui de foarte mult timp sa slabesc pentru ca timpul petrecut la Minister a fost greu. Mergeam des in deplasari si uneori a trebuit sa dorm in masina sau sa mananc de la benzinarie. Nu am avut timp sa am grija de silueta. De mult timp imi propusesem sa slabesc. Tin o dieta bazata pe grupa sangvina. Am mancat alimentele sanatoase pentru grupa mea de sange, am facut mult sport. Am trei mese pe zi plus doua gustari. Mananc la fiecare trei ore. Incerc mereu sa am ceva verde la masa. Nu mananac dupa ora sase seara. In ultimul timp mancam multa paine sau mezeluri", a marturisit fostul ministru.

In ceea ce priveste alegerea dietei pe care o tine, Elena Udrea a declarat ca a cerut ajutorul unui nutritionist.

Intrebata de motivele pentru care a apelat la diete, deputatul PDL a raspuns: "Si pentru aspectul fizic dar, mai ales, m-am gandit ca de la o varsta trebuie sa te preocupe sanatatea. Am slabit mult in cateva luni. Am apelat la un nutritionist. De-a lungul celor multi ani pe care ii am am incercat foarte multe diete. M-am si infomentat la un moment dat, dar acum nu recomand asta nimanui. Merg la sala".

In legatura cu garderoba sa, Elena Udrea spune ca nu isi schimba hainele chiar atat de des pe cat sustine presa.

"Am exact acelesi haine ca acum doi, patru, cinci ani. Chiar m-a intrebat cineva de ce port acest costum de baie. Si i-am raspuns ca acesta este un costum mai vechi, dar care imi vine acum. Este singurul cu snururi pe care il pot adapta la noile masuri", s-a destainuit fostul ministru.

Elena Udrea, despre divort

Anuntul divortului Elenei Udrea de Dorin Cocos a luat prin surprindere pe toata lumea. Si desi multi s-ar astepta la momente de depresie, Udrea sustine ca este optimista in ceea ce priveste viitorul.

"Orice separare nu este un prilej de bucurie. Dupa zece ani de cariera politica si de casatorie, lucrurile s-au schimbat. In viata mea exista energie pozitiva pentru un nou inceput. Lucrurile se intampla in viata mea intr-un mod extrem de luminos asa ca iau toate schimabrile care au venit ca argument pentru o noua etapa. Sper sa fie o etapa mai frumoasa. Eu sunt o femeie care crede in familie, care crede in dragoste, fara totusi sa am aceasta procupare directa", a marturisit Elena Udrea.

In ceea ce priveste un urmas, Elena Udrea spune ca il doreste, dar are rabdare.

"Pentru o femeie care nu are copil este fantastic sa vad ca toti copiii vin la mine. Bineinteles ca imi doresc un copil, dar nu traiesc cu regrete, sunt un om foarte pozitiv, nu traiesc cu niciun regret", a marturisit Udrea.

Din copilarie, deputatul PDL Elena Udrea are numai amintiri frumoase.

"Ma gandesc des la copilarie, cand ma jucam si ne zbenguiam ca toti copiii, rupeam rosii, faceam nazbatii. Eu mai putin, mai mult fratele meu. Am fost un copil foarte cuminte, foarte ascultator. Am avut o relatie frumoasa cu parintii mei. Ei ne-au indemnat sa invatam si sperau de la noi sa avem mai multe in viata decat au avut ei.

In copilarie, am vrut sa fiu cadru medical militar. Imi suna foarte interesant aceasta meserie prin clasele primare. Apoi mi-am dorit sa fiu spion. Suna exotic, nu stiam ce inseamana dar suna bine. Apoi mi-am dorit sa fiu medic. Mai tarziu, in liceu, a venit revolutia si s-au deschis orizonturile. Mi-am dorit sa devin avocat si asta am devenit", si-a aminitit Elena Udrea.

Elena Udrea, despre marirea familiei Basescu

In ceea ce priveste copilul pe care Elena Basescu il asteapta, Elena Udrea se declara incantata peste masura de marirea familiei presedintelui.

"Am vorbit aproape in fiecare zi cu ea (Elena Basescu - n. red.). Este o mamica frumoasa, tanara, abia asteapta. Si eu abia astept sa se intample fericitul eveniment. Se simte bine, insa mai e putin si va fi un nou memebru in familia Basescu. Eu ma bucur ca este o fetita. Imi va face mare placere sa ii cumpar jucarele. Va naste cu siguranta in Romania", a declarat Elena Udrea.

Intrebata despre machiaj, Elena Udrea sustine ca este foarte atenta la demachiere si foloseste numai creme romanesti.

"Fac si eu ceea ce este obligatoriu sa faca oricine si anume sa ai o demachiere seara. Folosesc creme romanesti, dupa mine sunt cele mai bune. Nu stau mai mult timp in fata oglinzii decat strictul necesar. In ceea ce priveste operatiile estetice, nu sunt impotriva si nici nu ma pasioneaza. As schimba multe din punct de vedere fizic la mine, dar nu se mai poate acum. As vrea sa am vreo zece centimetri in plus, de exemplu, as vrea sa am ochii albastri, dar din pacate nu se mai poate", a mai spus Elena Udrea.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Elena Udrea interviu mare divort Basescu, #Elena Udrea dieta garderoba copil Basescu , #stiri Elena Udrea