Elena Udrea isi face campanie electorala printre sinistrati

Miercuri, 30 Iulie 2008, ora 10:27
2279 citiri
Elena Udrea isi face campanie electorala printre sinistrati

Inundatiile le-au picat bine anul acesta politicienilor romani. Pentru ca bazinul raului care trece prin Capitala nu anunta vreo viitura pe sub Dealul Cotrocenilor, candidatii din noiembrie folosesc viiturile din iulie, din nordul tarii, pentru a-si arata generozitatea.

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, foloseste blogosfera pentru a-si atrage simpatizantii si la bine, si la rau. In postarea de marti, Udrea anunta ca PD-L strange ajutoare pentru sinistratii din Moldova.

Daca primarul sectorului 4 din Bucuresi, Cristian Popescu Piedone, aduna haine pentru sinistratii ramasi fara agoniseala dupa ploi si viituri, daca Executivul da bani, pelerine si conserve in satele inundate, secretarul executiv al PD-L sustine ca vrea sa dea, la randul sau, o mana de ajutor.

Mai ales ca isi doreste sa devina parlamentar de Bucuresti, iar vara electorala si mediatica isi cauta subiecte politice adanc implicate in (cr)uda realitate.

"PD-L a decis ca partidul sa se implice in ajutorarea victimelor inundatiilor din nordul tarii, in special din Moldova.

Ca urmare, organizatiile noastre din teritoriu vor colecta ajutoarele constand in materiale de constructii, alimente, apa, imbracaminte, obiecte de uz casnic si orice altceva ce poate fi necesar sinistratilor in aceste momente dificile", scrie Elena Udrea pe blog.

Udrea mai anunta ca pedelistii vor scoate bani din cont sau din buzunar, dupa preferinte, pentru a le veni in ajutor alegatorilor sinistrati, asa cum, spune ea, s-a mai procedat si in 2007:

"Am decis sa procedam asa cum am procedat si in timpul inundatiilor de anul trecut din judetul Galati si anume, sa mobilizam primarii PD-L sa trimita bani catre primariile comunitatilor afectate".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Moldova poate adera la UE doar cu Ucraina ca scut anti-Rusia
Moldova poate adera la UE doar cu Ucraina ca scut anti-Rusia
Referendumul pentru aderarea Republicii Moldova la UE este o certitudine. Acesta va avea loc pe 20 octombrie 2024, concomitent cu alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională de la...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Elena Udrea, #Udrea, #inundatie, #Moldova, #sinistrat , #stiri Elena Udrea