Elena Udrea isi schimba fata online

Duminica, 19 Octombrie 2008, ora 13:12
2367 citiri
Elena Udrea isi schimba fata online

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, isi lanseaza, duminica, site-ul conceput special pentru campania electorala a alegerilor parlamentare ce vor urma.

Cu toate ca site-ul exista de aproape doua saptamani, pana acum a fost in probe, iar duminica are loc lansarea oficiala.

"Bine v-am regasit! Am vrut sa fie o surpriza, mai ales ca v-am spus mai demult ca voi regandi site-ul pentru a fi pregatit de campania electorala. Cum lansarea oficiala va avea loc pe 19 octombrie, pana atunci este in probe.

Ceea ce inseamna ca astept toate sugestiile dvs. in zilele urmatoare. Important este sa va simtiti bine la mine chiar daca ramanem in casa noua doar pana la alegerile din 30 noiembrie", scria Elena Udrea.

"Noi suntem deja aici. Au coborat in sala Silverstar, N.G., Nimrod, Stefan7777, Lorenzo, Anto, a ajuns chiar acum si Nicolae. II asteptam si pe ceilalti. Va multumim ca nu ne invidiati! :)", scrie secretarul executiv al PD-L pe blogul sau.

Purtand o rochie de vara, scurta, multicolora si pantofi rosii cu toc inalt, Elena Udrea s-a prezentat in fata celor 30 cititoti ai blogului sau care au venit la lansare: Lulu, Lorenzo, Silverstar, Stefan777, Andra sau Marc Aureliu.

Dupa ce le-a castigat increderea fanilor sai, de la elevi de liceu emotionati sau studente preocupate de politica, pana la profesori cu barba si doamne trecute de prima tinerete, Elena Udrea le-a cerut cititorilor sai sa ii propuna un slogan de campanie, dar si temele politice sau actiunile electorale pe care ar trebui sa le abordeze.

"Deschid oferta pentru sloganul meu de campanie, cer pe blog un astfel de slogan", a spus Udrea. E a completat ca asteapta de la bloggeri nu doar un slogan, ci si sugestii privind temele politice pe care sa le abordeze in campania electorala sau actiunile electorale pe care sa le initieze.

Invitatii Elenei Udrea au fost serviti cu chec, cu toate ca pedelista a recunoscut ca nu l-a facut ea. "Desi nu l-am facut eu, eu zis sa ne riscam", i-a indemnat Udrea pe cititorii sai.

Relansarea site-ului Elenei Udrea a avut loc exact la un an de cand secretarul executiv al PD-L a intrat in blogosfera.

Elena Udrea candideaza pentru un fotoliu de deputat in sectorul 6 din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Congresul Naţional al Poporului (PNC) a câştigat categoric duminică, 21 aprilie, alegerile parlamentare din Maldive, transmite AFP. PNC, partidul preşedintelui Mohamed Muizzu, este...
#Elena Udrea, #site, #lansa, #campanie, #alegeri , #stiri Elena Udrea