Elena Udrea: Nu am de gand sa ies la pensie din Parlament

Marti, 16 Decembrie 2008, ora 18:06
2210 citiri
Elena Udrea: Nu am de gand sa ies la pensie din Parlament

Desi s-a numarat printre ultimii parlamentari care au depus, marti, la la Camera Deputatilor, documentele necesare pentru preluarea mandatului, Elena Udrea a declarat ca este "o persoana activa", care nu vrea sa iasa la pensie de la Parlament.

"Eu sunt o persoana activa si sper sa am activitate. Nu mi-ar placea sa stau intr-o banca si sa treaca orele. Vreau sa particip activ la procesul legislativ.

Am inteles ca niciodata n-au fost atatia parlamentari, cum au fost in prima zi si mi s-a spus ca vin cam jumatate. Nu am de gand sa ies la pensie din Parlament", a adaugat Elena Udrea, informeaza Mediafax.

Nici bine nu a ajuns in Parlament, ca fostul consilier prezidential are planuri mari: "am sa discut si cu ceilalti colegi despre sustinerea unei legi privind reformarea Parlamentului, care se refera la responsabilizarea parlamentarului, in sensul in care cetatenii ar putea sa voteze la referendum revocarea mandatului de parlamentar, asa cum se face in cazul primarilor si al presedintelui Romaniei".

Insa pana sa iasa la pensie si pana sa revolutioneze Parlamentul Romaniei, Elena Udrea se bate cu colegul Ioan Oltean pe functia de presedinte al Camerei Deputatilor - post ce revine PD-L, conform algoritmului stabilit cu PSD.

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean este avantajat de faptul ca are mai multa experienta in politica si nu se afla la primul mandat de deputat. Totodata, Oltean este sustinut de catre Vasile Blaga si Adriean Videanu pentru a prelua aceasta functie.

De cealalta parte, Elena Udrea are sprijinul presedintelui Traian Basescu si bineinteles, a liderului PD-L Emil Boc. Atat Udrea cat si Oltean neaga faptul ca isi doresc sefia Camerei Deputatilor.

"Nu s-a negociat absolut nimic, nici ministerele si nici Camera Deputatilor. Nu imi doresc sa fiu presedinte al Camerei Deputatilor", a afirmat Ioan Oltean.

Elena Udrea a mentionat si ea ca nu se regaseste in viitorul guvern si nici nu isi doreste o functie importanta in viitorul legislativ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

La câți pensionari a ajuns România, în luna martie. Cât este pensia medie în țara noastră
La câți pensionari a ajuns România, în luna martie. Cât este pensia medie în țara noastră
Un număr de 4.752.548 de pensionari era înregistrat în martie 2024 în România, cu 3.890 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia medie a fost de 2.247 de lei, conform...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Elena Udrea Parlament, #pensie, #Udrea Camera Deputatilor, #Guvern Romania , #stiri Elena Udrea