Elena Udrea si Catalin Predoiu au copilarit in acelasi sat

Vineri, 26 Decembrie 2008, ora 20:39
5614 citiri
Elena Udrea si Catalin Predoiu au copilarit in acelasi sat
Foto: Realitatea TV

Elena Udrea si Catalin Predoiu, amandoi ministri in cabinetul Boc, au copilarit in acelasi sat din judetul Buzau, Pietrosu, la cateva case distanta.

Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata si tot in Pietrosu, la cateva case distanta, in curtea lui Ion Udrea, se juca Elena, cea care avea sa-i devina lui Catalin, peste multi ani, colega in Executiv, informeaza Realitatea TV.

Elena Udrea a locuit pana la 6 ani la Pietrosu, un sat din comuna buzoiana Costesti, impreuna cu fratele, parintii si bunicii dinspre tata. Bunicul, poreclit in sat Cantonieru, are acum 88 de ani.

"Era desteapta foc. Invata de toate de mica, de cand avea doi-trei ani. Cand ma intalnesc cu lumea si zice: ai auzit nea Ioane ca nepoata ta e ..am auzit cum sa nu, de la radio", povesteste bunicul Elenei Udrea, Ion Udrea (foto).

Acum ca Elena a ajuns atat de departe, bunicul ei ii cere doar un lucru. "Daca se uita ea, sa-mi trimita un carucior nou ca asta s-a bontit, merge rau", o roaga pe Elena bunicul.

Batranul Cantonieru isi aduce aminte si de Catalin Predoiu de pe vremea cand era copil.

"Tatal lui Predoiu asta a fost cuscru cu mine, ca tinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea.

"Un baiat frumos, cuminte, venea pe la bunica-su. Ea e fata lui var-meu din partea mamei", a precizat Maria Predoiu, vecina.

Cei doi au fost elevi si la acelasi liceu, acum, Colegiul National "B.P. Hasdeu". Catalin Predoiu l-a absolvit in 1986, iar Elena Udrea, sase ani mai tarziu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Elena Udrea, #Catalin Predoiu, #ministri cabinetul Boc, #copilarie, #Pietrosu Buzau , #stiri Elena Udrea