Geoana, Nastase si Udrea au baut sampanie la petrecerea Libertatii

Miercuri, 21 Ianuarie 2009, ora 16:19
1735 citiri
Geoana, Nastase si Udrea au baut sampanie la petrecerea Libertatii
Foto: Evenimentul Zilei

Petrecerea data de Libertatea miecuri pentru sarbatorirea a 6.000 de aparitii a adunat la un loc vedete, politicieni, copii de politicieni, jurnalisti si fosti jurnalisti deveniti vedete. Ce mai, toata spuma cea vestita a intregii Romanii!

In cinstea celor 6.000 de aparitii, ziarul Libertatea s-a distribuit gratuit miercuri si conducerea a dat sfoara in tara ca pune de o petrecere la care sunt asteptati cei mai de seama invitati, informeaza Evenimentul Zilei.

De la sampanie nu a lipsit al doilea om in stat Mircea Geoana, colega de coalitie Elena Udrea, cealalta Elena a democrat-liberalismului romanesc, Elena Basescu si nici opozitia, reprezentata de Ludovic Orban.

Bellu catre Orban: Las-o mai moale cu politica

Singurul reprezentant al opozitie prezent la petrecere a fost Ludovic Orban, care a fost sfatuit de Bellu sa o lase mai moale cu politica: "Mai lasati politica domn' ministru. Mai vorbiti si cu noi".

Se pare ca la un anumit moment Orban a lasat-o mai moale cu politica pentru ca imediat cum a ajuns la sediul Libertatea Elena Udrea a fost avertizata "sa nu se duca", cum s-a dus Orban.

"Sa nu patesti ca Orban"

Sa nu patesti ca Orban", i-a spus un participant la un moment dat. "Pai ce a patit Orban?", a venit intrebarea ministrului. "S-a dus", i s-a spus, la care Udrea a replicat: "Cata sampanie i-ati dat?".

Udrea le-a adus un tort cadou jurnalistilor: "Eu l-am facut, bineinteles. Eu am muncit la el", a glumit ea.

"Sa nu patesti ca Orban", i-a spus un participant la un moment dat. "Pai ce a patit Orban?", a venit intrebarea ministrului. "S-a dus", i s-a spus, la care Udrea a replicat: "Cata sampanie i-ati dat?".

Plina de voie buna, Udrea i-a propus lui Ilie Nastase sa contribuie la imaginea Romaniei: "Ne-am gandit sa va introducem intr-un proiect de promovare a turismului romanesc".

Nici Elena Basescu nu a ratat evenimentul monden pentru ca "cei de la Libertatea, de fiecare data cand scriu un articol, ma suna, si asta apreciez cel mai mult".

Al doilea om in stat a trecut si el pe la redactie. "Atentiune!", a exclamat el de cum a intrat. Dupa ce a dat mana cu jurnalistii si a facut poze la panou, Geoana a oftat: "Ce sa facem, asta e viata de artist".

La sediul ziarului Libertatea au mai venit Silviu Prigoana impreuna cu Adriana Bahmuteanu: "Hai mah, baga-te in fata. Hai sa mancam", si-a indemnat Prigoana nevasta.

Nici Copos nu a lipsit, care a laudat-o pe Adriana ca a slabit, insa raspunsul lui Prigoana nu s-a lasat asteptat: "E gravida anul acesta, anul viitor si peste doi ani". Apoi, pedelistul a inceput sa le spuna fetelor din jur cati copii trebuie sa faca: "Trebuie sa aveti 2,1 copii". "Vreau sa dau o lege sa nu mai ai voie sa te pensionezi pana nu a murit tatal", a mai avertizat el.

Au mai venit Neculai Ontanu, Cabral, Roxana Marcu, Monica Columbeanu, Ionut Lupescu, Elisabeta Lipa, Marian Dragulescu, Monica Rosu si Andreea Raducanu si Mircea Solcanu ("La naiba!"), Luis Lazarus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul Congres al Forţa Dreptei va avea loc, sâmbătă, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului. Partidul lui Ludovic Orban urmează să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Elena Udrea, #Elena Basescu, #Ludovic Orban, #petrecere Libertatea , #stiri Elena Udrea