Oprescu ii raspunde Elenei Udrea: Cate babe, atatea furuncule

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 18:45
2343 citiri

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a catalogat acuzatiile Elenei Udrea, conform carora ar fi doar "un ipocrit care taie panglici", drept niste "prostii" carora nu merita sa le dea atentie.

"Eu nu bag in seama prostiile. Pe mine ma intereseaza bugetul, ma intereseaza sa fac sa functioneze orasul asta. In rest, cate babe, atatea furuncule", a declarat vineri, pentru B365.ro, Sorin Oprescu.

Ministrul Turismului il atacase joi, la Realitatea.net, pe Sorin Oprescu, aratand ca acesta nu face acum decat sa taie panglicile de la proiectele demarate de Traian Basescu si Adriean Videanu, blamate, la acea vreme, de actualul edil, pe cand era inca in PSD.

Elena Udrea, despre Sorin Oprescu: Un ipocrit care taie panglici

"Pentru sustinerea domnului Oprescu se bate PSD. In niciun caz, cat organizatia Bucuresti e condusa de Elena Udrea, PD-L nu-l va sustine pe Sorin Oprescu. (...) Taie panglici la toate proiectele demarate de Traian Basescu si Adriean Videanu, proiecte pe care le-a dezaprobat in trecut. A fost celebra campanie DA pentru Bucuresti prin care Traian Basescu a incercat sa aduca bucurestenii alaturi de el pentru a putea demara proiectul Pasajului Basarab.

Erau acele imagini cu un preot adus de PSD care il afurisea pe Basescu pe la primarie pentru a nu se face acest pasaj. Oprescu era atunci unul din principalii contestatari, iar 'maine' va taia panglica Pasajului Basarab. Este o mare ipocrizie si in general ipocrizia il caracterizeaza pe Sorin Oprescu", a spus Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Oprescu Elena Udrea, #Oprescu Udrea Primaria Bucuresti , #stiri Elena Udrea