Udrea: Antonescu sa-si numere voturile

Luni, 22 Decembrie 2008, ora 21:56
4560 citiri
Udrea: Antonescu sa-si numere voturile

Elena Udrea, investita de Parlament ca ministru al Turismului, a declarat, referindu-se la aprecierile satirice ale liberalului Crin Antonescu, vicepresedinte al Senatului, ca acesta ar trebui sa isi numere voturile inainte de a vorbi despre ea.

'Domnul Crin Antonescu ar trebui sa isi numere voturile inainte sa vorbeasca despre mine. Si cei de la PNL, care au intrat pe locul trei in Parlament', a spus ea.

Intrebata daca au deranjat-o declaratiile lui Crin Antonescu, ea a precizat ca, desi este 'boboc' in Parlament, a inteles ca aceasta este practica.

Elena Udrea a mai precizat ca momentul votului in Parlament a fost unul emotionant, dar ca emotiile s-au redus, in comparatie cu ziua de sambata, cand a fost audiata in comisiile de specialitate. In acest sens, ea a adaugat ca a inceput sa se obisnuiasca cu noul rol.

Sotul Elenei Udrea mai are actiuni la Dalli International

Elena Udrea este unul dintre deputatii actualei legislaturi cu o avere de invidiat. Ea detine impreuna cu sotul sau, Dorin Cocos, 5 terenuri intravilane in Bucuresti, cel mai mare avand peste 5.000 de metri patrati.

Averea Elenei Udrea este completata si de un apartament in Bucuresti, pe Bulevardul Unirii, a carui valoare impozabila ajunge la 136.237 lei, plus o casa de locuit in Pipera, de 169 metri patrati.

Blonda de la Cotroceni, ajunsa acum la Turism, mai are bijuterii de peste 50.000 de euro, peste 100.000 de euro castigati din avocatura dar si un imprumut bancar de trei milioane de euro.

Potrivit declaratiei sale de avere postata pe site-ul Camerei Deputatilor, Dorin Cocos este in continuare actionar la celebra firma Dalli si din aceasta societate, plus inca trei altele, a obtinut dividende de 2 milioane RON in ultimul an fiscal.

In iulie 2008, Elena Udrea declara presei ca sotul sau a vandut din iunie 2004 actiunile la Dalli pe care le detinea.

Ce-i drept, frumoasa democrat-liberala se referea cel mai probabil la firma Dalli Exim, cea care detine parcarile din Capitala.

In declaratia sa de avere postata pe 16 decembrie 2008, este vorba despre societatea Dalli International SRL, care poate sau nu avea legatura cu mult mediatizata firma specializata in trasat dungi pe asfaltul Bucurestilor.

Vezi mai jos declaratia de avere a Elenei Udrea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Elena Udrea Dalli, #declaratie avere Udrea , #stiri Elena Udrea