Udrea se plange pe blog ca ii este terfelita imaginea

Duminica, 13 Februarie 2011, ora 15:12
6328 citiri
Udrea se plange pe blog ca ii este terfelita imaginea
Foto: Arhiva

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului, considera ca mass-media au o mare problema legata de respectarea dreptului constitutional la imagine, la demnitate si onoare, in special atunci cand vine vorba de persoana sa.

Intr-o postare pe blogul Elenei Udrea, Elena Udrea se plange ca posturile de televiziune ale mogulilor s-au perfectionat in "tehnica manipularii", aducand-o in discutie nejustificat ori de cate ori se vorbeste de fapte de coruptie ale colegilor sai de partid.

"Ce treaba am eu cu ce vorbesc altii despre mine la telefon? Ca ministru, deputat, presedinte de organizatie si nu in ultimul rand ca persoana, primesc in audienta, ma intalnesc si cunosc mii de persoane. Am o multime de colegi, cum este si Pasat, amici, cunostinte, rude. Adaugati la acestia, oamenii care pur si simplu, fara sa fi schimbat doua vorbe cu mine, fara sa ma fi intalnit vreodata ori chiar fara sa ma cunoasca, ma pomenesc in diferite ocazii in discutiile lor.

O sa ajungem la un numar urias de situatii probabile in care numele meu este folosit. Trebuie sa stiu eu ce spun acestia referitor la mine, ori are logica sa ma faci raspunzatoare de afirmatiile lor? Spre exemplu, stiu eu ce zice despre mine, la telefon sau nu, o persoana care tocmai a iesit din biroul meu?", scrie Elena Udrea, referindu-se la stenogramele publicate de Realitatea Tv, in care numele sau apare intr-o discutie purtata de parlamentarul Dan Pasat cu un apropiat.

"Nu pot totusi sa inteleg care era legatura discutiei redate cu fapta pentru care este anchetat Pasat? Cu acesta stenograma din pacate s-a dat posibilitatea lui Vintu sa mai tarasca nejustificat numele unora din PD-L si in special numele meu in scandaluri legate de justitie.

Si uite asa ajungem iar la marea problema pe care o avem astazi cu nerespectarea dreptului constitutional al persoanei la imagine, la demnitate si onoare. Iar unii, care s-au perfectionat in tehnica manipularii, cum sunt Vintu si Voiculescu, stiu cum sa foloseasca astfel de situatii", mai scrie ministrul Dezvoltarii si Turismului.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Elena Udrea blog, #Dan Pasat stenograme, #dreptul constitutional la imagine, #demnitate si onoare , #stiri Elena Udrea