Udrea si Pavelescu au semnat pentru alianta PMP-PNTCD

Sambata, 30 August 2014, ora 17:37
3403 citiri
Udrea si Pavelescu au semnat pentru alianta PMP-PNTCD

Elena Udrea si Aurelian Pavelescu au semnat, sambata, un protocol de constituire a aliantei politice PMP-PNTCD, pentru sustinerea candidaturii Elenei Udrea la Presedintie si in perspectiva alegerilor parlamentare din 2016.

"Am semnat in numele PMP si domnul Aurelian Pavelescu in numele PNTCD doua documente aprobate intai in forurile de conducere ale celor doua partide: un protocol al Aliantei politice PMP- PNTCD pentru sustinerea candidatului PMP la Presedintie Elena Udrea si al doilea document - protocolul de constituire a Aliantei politice PMP-PNTCD in perspectiva alegerilor parlamentare din 2016. Este un moment important. Multumesc celor din PNTCD pentru increderea pe care mi-o acorda in acest moment", a afirmat Udrea.

Elena Udrea, sprijinita de PNTCD pentru Cotroceni: Sunteti de partea binelui

Ea a spus ca PNTCD este "si de aceasta data de partea binelui", a felicitat acest partid ca a ramas vertical si a aratat ca, prin gestul de a incheia aceasta alianta, PNTCD revine in prim-planul vietii politice.

"Si de data aceasta sunteti, ca de obicei, de partea binelui. Va felicit ca, de-a lungul timpului, ati ramas verticali. Niciodata PNTCD nu a fost in tabara celor care au atacat statul de drept, spre deosebire de cei de la PNL, spre exemplu", a adaugat Udrea.

Elena Udrea sustine ca PMP aduce dinamism, iar PNTCD brandul istoric.

"Din acest moment, noi aducem dinamism, dumneavoastra aduceti un brand istoric si vom reusi sa castigam alegerile. Multumesc ca aveti incredere sa sustineti o femeie, demonstrati ca sunteti un partid modern", a mai aratat Elena Udrea.

Aurelian Pavelescu a afirmat, dupa semnarea documentelor, ca aceasta alianta nu este intamplatoare si marile obiective ale PNTCD din anii '90 "au fost preluate si puse in practica de Traian Basescu".

"Aceasta alianta nu este o intamplare. Marile obiective ale PNTCD din 1990, o Romanie proeuropeana, o Romania integrata in NATO constuita pe statul de drept, o justitie independenta, sustinerea fratilor de peste Prut au fost preluate si puse in practica de Traian Basescu", a spus Pavelescu.

El a precizat ca protocolul de constituire a Aliantei politice PMP-PNTCD intra in vigoare imediat dupa semnarea lui si ca, din motive tehnice, de timp, nu s-a putut constitui o alianta electorala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea alianta Pavelescu, #alianta PMP PNTCD, #Udrea sprijin prezidentiale , #stiri Elena Udrea