Udrea vrea sa promoveze Romania chiar si fara indicatoare turistice

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 21:23
1935 citiri
Udrea vrea sa promoveze Romania chiar si fara indicatoare turistice

Elena Udrea s-a declarat multumita de rezultatele efortului ministerului pe care il conduce de a reinvia turismul romanesc, dar e constienta ca tara noastra se confrunta cu mari neajunsuri, cum ar fi lipsa indicatoarelor turistice.

Aceasta problema nu va fi insa neglijata, ministrul promitand ca pana in 2011 accesul la atractiile turistice romanesti va fi facilitat prin intermediul indicatoarelor si indrumatoarelor turistice.

"Pana rezolvam cu indicatoarele, nu trebuie sa stam pe loc, trebuie sa promovam Romania asa cum este ea acum", a declarat Udrea, invitata intr-o emisiune la Realitatea Tv.

In cele patru luni de cand conduce nou-infiintatul minister, Udrea se mandreste ca turismul in tara noastra a crescut cu 10%.

"Turismul a crescut cu 10%. Sa cresti un segment pe timp de criza este o realizare", a mai spus Elena Udrea.

Aceasta vrea sa continue promovarea Romaniei prin intermediul turismului de concert, idee pe care s-a bazat si atunci cand a decis sa-l aduca pe Goran Bregovici pentru a concerta de Paste.

"Este un concept modern si trebuie sa profitam de el. Trebuie sa intelegem ca Romania nu are doar litoral, iar dupa 31 august hotelierii sa isi inchida portile. Trebuie sa profitam de orice moment", a mai spus ministrul Turismului.

Udrea a promis ca va profita de toti banii veniti din partea Uniunii Europene pentru a investi in imaginea Romaniei, dar si ca ministerul sau va depune propriile eforturi. In acest sens a dat exemplu clipul intitulat "Bucovina", pe care ministerul l-a realizat cu resurse proprii si care nu a costat nimic.

In ceea ce priveste imnul turistic al tarii noastre, "Romania, the land of choice", Udrea sustine ca nu a facut altceva decat sa investeasca banii europeni destinati pentru acest lucru.

"Nu este brandul Romaniei. Este un imn care se va lansa pe 1 mai pe litoral, este o realitate, nu e un slogan", a conchis Elena Udrea.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Elena Udrea, #indicator turistic, #Ministerul Turismului , #stiri Elena Udrea