Datoria tonomatelor portocalii si secretia excesiva de dopamina

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 20:13
3578 citiri
Datoria tonomatelor portocalii si secretia excesiva de dopamina
arhiva

Le dai bani, iti canta. Le oferi posturi de conducere sau ministeriale, iti ridica osanale pana la urmatoarea eclipsa de soare. Acestea sunt tonomatele PD-L, o specie foarte raspandita, dar demult ofilita.

Ultima descalecare a membrilor portocalii s-a produs in Prahova, la sedinta organizatiei locale. Un prilej binevenit pentru alegerea in fruntea judetului pedelist a domnisoarei Roberta Anastase. Am putut viziona, cu aceasta ocazie, si episodul 2 din celebrul serial regizat de Gheroghe Flutur, "Funia si Sapunul". De aceasta data am putut urmari un stand-by comedy, intitulat "poza si-a mea perna lata".

Aceleasi discursuri sterpe despre minciunile televiziunilor, aceleasi fete masculine impietrite de farmecele eternei blonde mondene a turismului romanesc, Elena Udrea. Un ales local care doarme cu poza ministrului sub perna si un Petre Tinel rigid, inlemnit in pozitia cu care Rambo isi fixa adversarul luat prizonier. Si au inceput domnii sa cante, sa-i ureze cate-n luna si-n stele ministrului Udrea, fiecare pe masura postului dobandit in partid, in Parlament sau in Guvern.

A inceput sa fredoneze si Elena Udrea binecunoscutul refren despre iesirea din criza a romanilor. Dansa se arata nemultumita de lipsa de recunostinta a romanilor care nu simt cele 0,1 la suta de crestere economica. Nici nu se arata destul de incantati de marirea salariilor cu 15 la suta si de faptul ca Jeffrey Franks a pastrat miliardul de dolari nemaidorind sa impovareze viitorul financiar al nepotilor nostri.

Televiziunile mint, presa este vanduta, in consecinta romanii se simt neajutorati si se cred inca in criza. De fapt depresiunea austera a Romaniei se incadreaza in limite suportabile, iar romanii degeaba au umplut cabinetele medicilor psihiatri in cautarea ajutorului de specialitate. Evident, spusele lui Traian Basescu, conform carora de-abia in 2015 vom ajunge la nivelul de trai din 2007, au fost inventate de Dinu Patriciu intr-o noua tentativa de discreditare a sefului statului.

Ceea ce a spus Traian Basescu despre anul 2015 ne face sa ne gandim la serialul Dallas. 8 ani pedalam in gol, ne irosim viata, cam asa cum ne-am uitat la serialul Dallas afland la un moment dat ca Bobby n-a murit, iar noi ne-am uitat la un vis de-al Pamelei. La fel vom privi si la anul 2015, privindu-l ca pe o limita de timp in care ne vom trezi din cosmarul crizei romanesti.

Este trist ca Elena Udrea inca provoaca ridicarea nivelului de dopamina in creierele pedelistilor. Acestia nu fac decat s-o arate pe colega lor in aceeasi lumina tabloidizata in care s-a remarcat doamna Udrea la inceputurile carierei sale politice.

Sunt televiziunile de vina pentru cele 8 procente de incredere acordate Guvernului de populatie? Cum isi pot defini romanii simpatiile politice, daca nu in functie de nivelul de trai si de marimea buzunarelor? Cand cartoful ajunge un aliment de lux in Romania, cand zaharul si uleiul se scumpesc mai ceva ca benzina, iar merele sunt mai scumpe decat portocalele, e clar ca nu mogulii sunt de vina pentru dezastrul national.

Un lucru este imbucurator in aceasta perioada. Romania exporta banane si importa grau. Pe acest model, ne intrebam cand vom ajunge sa importam politicieni si sa exportam fier vechi?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#PDL Elena Udrea, #Traian Basescu Anastase, #Roberta Anastase Prahova, #nivel trai Romania , #Traian Basescu