Elena Udrea arata ca nu Basescu, ci Iliescu are legaturi stranse cu Hayssam

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 20:24
5682 citiri
Elena Udrea arata ca nu Basescu, ci Iliescu are legaturi stranse cu Hayssam

Cunoscuta drept o aparatoare infocata a lui Traian Basescu, Elena Udrea sare si de aceasta data in sprijinul presedintelui, sustinand ca toate acuzatiile care i se aduc in cazul Hayssam nu sunt decat dovezi care arata "cat de departe poate ajunge minciuna, lipsa de scrupule si demagogia".

Considerand ca mai marii PSD se folosesc de numele sirianului pentru a lua avant in cursa pentru prezidentiale, Elena Udrea sustine ca "Omar Hayssam este o bomba, dar doar daca se afla in bratele lor".

"Arata cat de mari le sunt interesele pe care le protejeaza justificand astfel de ce nu se dau in laturi de la nimic pentru a inlatura pe oricine li se opune. Omar Hayssam. O istorie pe care o incep acum.

Istoria adevarata, pe care unii au uitat-o, altii o ascund, cei care vorbesc astazi despre ea o manipuleaza cu un incredibil tupeu. O miza in campania electorala, despre care insa politicienii de la varful PSD nu vorbesc. De ce si-au scos doar tonomatele la atac si nu folosesc ei insisi aceasta 'oportunitate' de a-si ataca adversarul?", se intreaba democrat-liberala, pe blogul personal.

Secretarul executiv al PD-L a incercat totdata sa reitereze cateva din momentele pe cand Hayssam era considerat un importan om de afaceri si avea intalniri oameni importanti din politica, facand referire in acest sens la persoane din PSD.

"Legaturile cu PSD au fost relevate la cel mai inalt nivel, prin includerea de catre Ion Iliescu in delegatiile oficiale, prin afacerile facute cu Ristea Priboi, Viorel Hrebenciuc sau Ion Vasile ori prin declaratiile unor membri ai PSD, cum ar fi Antonie Iorgovan la adresa lui Adrian Nastase.

In domeniul afacerilor interne, au aparut date despre relatiile cu Ovidiu Grecea, semnalate de generalul Ion Pitulescu si cele cu Dumitru Sorescu prin fiul sau, Sergiu Sorescu, care a fost asociat cu fratele lui Omar Haysam, Omar Mukhles si cu Sorin Cosac, in firma S.C. General Grup S.R.L.", a adaugat Udrea.

Elena Udrea incearca sa sugereze, de fapt, ca nu Traian Basescu, ci Ion Iliescu este presedintele de numele caruia se leaga Omar Haysam.

"Dar asta nu este tot! Ca dovada a relatiilor stranse pe care le aveau, Haysam era invitat de Ion Iliescu impreuna cu familia si prietenii sai. Personaje cunoscute noua, tuturor. Astfel, in peisajul prezidential, la dineuri ori in vizitele oficiale, se regaseau Adela Omar si Cheikh-Ali Nyeki Haysam, sotia si fratele teroristului.

Sa nu uit! Lucrurile se intamplau chiar daca toti oficialii, de la cele mai inalte niveluri, erau informati de structurile competente a informa, despre activitatile ilegale ale sirianului desfasurate in Romania!", mai spune Elena Udrea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Elena Udrea, #Omar Hayysam, #acuzatii Basescu Hayssam, #Ion Iliescu intalnire Hayssam , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Poza zenon
zenon
rank 5
DNA UDREA O FI STIIND CE SPUNE? "PROFESORUL" = ILIESCU??? CARE NU ERA IN SUA LA ORA AIA, CARE NU AVEA PUTEREA SA-L ELIBEREZE PE HAYSSAM, CARE NU PUTEA SA-L SCOATA PESTE GRANITA