Elena Udrea: Pana in toamna toti PD-L-istii vor fi atacati, mai greu cu Blaga si Videanu

Duminica, 28 Iunie 2009, ora 21:13
2614 citiri
Elena Udrea: Pana in toamna toti PD-L-istii vor fi atacati, mai greu cu Blaga si Videanu
Foto: Antena3

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminica seara, ca este convinsa de nevinovatia Monicai Ridzi, dar ca asteapta ca DNA si Comisia nou-infiintata sa decida referitor la ea.

Ministrul Turismului a mai declarat ca este convinsa ca "anul acesta, pana in toamna, toti membrii Cabinetului care sunt din PD-L, si in special persoanele apropiate presedintelui, vor fi tintele atacurilor pentru" ca se va da "batalia pentru fotoliul presedintelui".

Intrebata de ce tocmai Monica Ridzi a fost tinta atacurilor, Udrea a raspuns ca "Monica Ridzi e permanent acuzata in subsidiar ca banii s-au dus spre campania Elenei". "Sunt luate persoanele cele mai vulnerabile", a spus ea, "mai greu cu Blaga sau cu Videanu".

S-a corectat insa repede, amintind ca Ridzi e veche in politica, "mai veche ca mine", "nu e o fiinta care sa se sperie usor". "Nu cred ca va fi asa usor de impresionat cum mi s-a intamplat mie in urma cu 4 ani", a mai spus Udrea, amintind de momentul demisiei sale din functia de consilier prezidential.

Cat despre fiica presedintelui, fosta consiliera a sefului de stat a declarat: "Cu Elena Basescu am o relatie buna de ani de zile, este in situatia in care am fost si eu cand nimeni nu-mi acorda sanse de a ramane in politica".

Vorbind despre faptul ca i-a pus la dispozitie o parte din birou pentru campania la europarlamentare, Udrea a completat imediat: "L-as pune si la dispozitia presedintelui, daca ar avea nevoie", referindu-se, bineinteles, la birou.

Ma mir si eu cate fac!

Elena Udrea, despre care unii ar putea spune ca si-a inceput cariera in mod fulminant, in 2004 fiind consilier prezidential, in 2006, secretar executiv al PD-L, in 2008, parlamentar, iar in 2009, ministru al Turismului, se declara multumita de cariera de pana acum, declarand ca "la momentul acesta sunt putine lucruri care m-ar putea deturna".

"Dupa 6 luni de ministeriat, cred ca am facut o alegere buna", a declarat Udrea, recunoscand ca ministerul pe care-l patroneaza "tine mult de imagine", lucru la care, dupa cum s-a demonstrat de-a lungul timpului, se pricepe.

De la Traian Basescu am invatat principiul stalpului

Elena Udrea a tinut sa explice in emisiunea lui Ion Cristoiu si cum e cu principiul stalpului, admitand ca a trecut de faza in care oamenii trec pe langa ea pe strada si nu o recunosc. Totusi, asa dupa cum recunoaste "Nu poti sa placi tuturor!".

De altfel, vorbind despre criticile Alinei Mungiu Pippidi, Elena Udrea, care a si botezat-o in treacat Lippidi, a recunoscut: "Eu n-am avut niciodata nici frustrari, nici complexe! (...) Sunt un om foarte pozitiv", a mai spus ea.

Sotul meu mai are putin si ma da afara din casa

Ministrul Turismului a tinut sa readuca in discutie si problema tichetelor de vacanta, spunand ca incearca sa aduca in legalitate pe cei care practica agroturismul si care in prezent lucreaza la negru in proportie de 50%.

Ministrul a mai vorbit despre achizitionarea de spatiu de promovare pe doua canale de televiziune, unul de sport si unul de stiri, spunand ca este gresit sa credem ca turismul este un moft.

Udrea a promis si controale in unitatile hoteliere din Bucuresti, amintind, in treacat, si de sotul ei, despre care a spus "Sotul meu mai are putin si ma da afara din casa!", afirmand ca orice ar face ea, sotul ei ajunge sa fie vorbit de rau din cauza afirmatiilor ei.

"In concediu, cred ca ma incui in casa si dorm!"

Acesta pare sa fie planul de vacanta al ministrului Turismului, care pretinde ca nu se plimba in tari straine de placere, ci cu treaba. Elena Udrea va pleca luni, "la 5 dimineata", dupa cum a tinut sa specifice, cu avionul in Maramures, dupa care va face o croaziera pe Dunare, de la Tulcea la Oltenita.

Intre excursii isi va gasi, probabil, timp sa vorbeasca din nou cu presedintele Organizatiei de Turism a Greciei, Ioannis Kofinis, despre linia de croaziera dintre Constanta si insulele grecesti.

Iar cand va avea bani, se va ocupa de zidul ce inconjoara Palatul Parlamentului si poate chiar de cel ce inconjoara Guvernul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea, #Elena Udrea Ridzi, #Traian Basescu, #atac PDL , #Traian Basescu