Opinii: Sa facem Romania portocalie pentru totdeauna

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 00:15
6577 citiri
Opinii: Sa facem Romania portocalie pentru totdeauna
Foto: ghostradio.wordpress.com

In mod normal, spectacolul inscaunarii Elenei Udrea la sefia PDL Bucuresti nu ar fi meritat prea multa atentie.

Elogiile si omagiile care au magulit orgoliul imens al Elenei Udrea, ce depasesc in stupiditate si grotesc lozincile comuniste adresate de slugile sistemului socialist cuplului Elena si Nicolae Ceausescu, nu ar fi trebuit sa fie repetate. Este bine totusi sa nu uitam ce pot sa faca prostia si umilirea unor oameni in anumite momente istorice.

Mai mult decat monstrii nascuti de somnul ratiunii, adormirea minimului respect fata de sine i-a transformat pe unii pedelisti de frunte in niste umbre ce prefera sa traiasca doar in lumina Soarelui Elena Udrea. Pana la urma este treaba pedelistilor cum vor si simt sa se raporteze la Elena Udrea. Daca pe ei nu ii deranjeaza sa se umileasca in fata unei semidocte, o pot numi cum doresc.

Ba chiar pot decreta ca nu exista femeie mai frumoasa, mai desteapta, mai buna si mai iluminata decat doamna Udrea. Soarele, lumina ochilor, Kill Bill, Terminator, Xena, Gladiatoarea, Hulk, femeia bionica sau Buffy - oricum ar dori pedelistii sa isi numeasca lumina ochilor si orice ar visa sa-i conduca, au libertatea totala in a-si satisface fanteziile neimplinite si frustrarile dureroase. Sa ii lasam sa viseze la ce ii face fericiti.

Nici macar ministrul de Externe, Teodor Baconschi, nu se face vinovat de nimic altceva decat de provocarea unui puternic sentiment de jena si dezgust, printre cei ramasi cu mintea intreaga, atunci cand recunoaste ca face eforturi "monumentale" pentru ca, in calitate de coleg, sa nu "cada sub farmecul" Elenei Udrea.

Pana aici nimic in neregula. Putin afectat simtul estetic, cel moral, dar, in general, spectacolul nu parea sa afecteze ordinea si linistea publica. Hodoronc - tronc, Elena Udrea lanseaza bomba peste Opozitie, peste Romania si peste toti cei care nu o pot vedea, inca!, sub forma de Soare ce ilumineaza in stil Kill Bill.

A venit si momentul exprimarii in direct a Elenei Udrea. Si ce ne-a spus? "Eu vreau sa scapam Romania de PSD". Daca mai existau si persoane care inca mai aveau dubii in legatura cu modul in care gandesc liderii PDL, aceasta fraza a Elenei Udrea ar trebui sa le rasune mult timp in minte. Ca un semnal de atentionare a ceea ce s-ar putea sa vina.

Oare in ce fel ar dori Elena Udrea sa scape Romania de PSD? Pe cale naturala, precum doreste si Boc sa dea afara bugetarii din sistem? Sau se gandeste sa il excluda si sa il scoata in afara legii, la pachet cu toti cei care nu ii inchina osanale, nu ii aduc omagii si nu se uita la ea cu ochelari de soare si capul plecat?

Finalul infruntarii cu PSD este apoteotic. Elena Udrea tocmai ce ne-a anuntat si visul ei - "Haideti sa castigam aceasta batalie odata pentru totdeauna"! Pai cum? Cum asa? - ar putea cineva sa mai intrebe, timid si umil.

Cum isi imagineaza oare Udrea batalia transata "odata pentru totdeuana"? Cum altfel decat prin transformarea Romaniei intr-o singura culoare, cea a partidului Soare, din interiorul caruia blonda la superlativ killareste orice i se opune.

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Elena Udrea presedinte PDL Bucuresti, #Traian Basescu presedinte Romania, #Partodul Democrat Liberal, #Primaria Capitalei , #Traian Basescu