Udrea: Baietii adusi de Ponta in Guvern sunt ca pistolarul din Militari. Li s-a pus pata, te-au luat la ochi

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 16:47
2969 citiri
Udrea: Baietii adusi de Ponta in Guvern sunt ca pistolarul din Militari. Li s-a pus pata, te-au luat la ochi
Foto: Arhiva

Elena Udrea lanseaza un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, subliniind ca acesta a adoptat tactica copilareasca "ba tu", dupa care il critica pe purtatorul de cuvant al Guvernului care a comentat dur recente afirmatii ale presedintelui Traian Basescu.

"De ceva timp, tot incerc sa dau o definitie tipului de comportament pe care l-a inovat pe scena politica Victor Ponta. Mi-am dat seama ca a devenit baiatul care l-a luat pe 'ba tu' in brate, fara argumente, mintind fara sa clipeasca si contrazicandu-i pe absolut toti oamenii din aceasta tara care se intampla sa nu fie de acord cu el. Totul vine din vanitatea si superficialitatea cu care trateaza comunicarea publica, imprumutand, practic, din apucaturile lui Corneliu Vadim Tudor", scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

"Daca ii spui ca minte, el spune 'ba tu minti'. Daca arati ca nu intelege nici acum nimic din economie, dupa un an si jumatate de prim-ministeriat, el iti raspunde 'ba tu nu o intelegi'. Daca tu ii spui ca face de rusine Romania in Europa si in lume, el iti replica 'ba tu o faci de rusine'. Daca ii atragi atentia ca a crescut somajul, iti spune ca minti, chiar daca-i prezinti datele INS. Daca il acuzi ca a distrus Oltchimul, iti raspunde candid 'ba tu si PDL-istii'", scrie Udrea, lista cu "ba tu"-uri continuand.

Principalele obiective ale premierului sunt "sa isi ascunda complexele, incompetenta, slabiciunea si neputinta", mai scrie deputatul PDL.

"Cu cat gesturile sunt mai socante si vin in contradictie cu realitatea flagranta, cu atat tintele sunt mai sigur atinse, iar strategia este mai de succes. Iar obiectivele sunt aceleasi mereu in cazul celui care a brevetat acest tip de comportament public in politica, Victor Ponta: sa isi ascunda complexele, incompetenta, slabiciunea si neputinta.

Imi pare rau sa o spun, pentru ca suntem apropiati ca varsta si am crezut mereu ca generatia noastra va aduce o evolutie in bine a modului in care se duce dezbaterea publica in Romania, dar Victor Ponta a introdus golaneala in lupta politica. Si-a adus alaturi de el, in Guvern si-n partid, o mana de tineri baieti de cartier care sunt foarte iuti la manie.

Nu se deosebesc cu mult de pistolarul din Militari care a atacat sambata trei oameni: li s-a pus pata pe tine, te-au luat la ochi. Pentru ei, singura lege care conteaza este cea a strazii. Asa se guverneaza in Romania lui Victor Ponta", mai scrie Udrea, referindu-se ulterior la purtatorul de cuvant al Guvernului.

"Ce vor fi spunand cancelariile occidentale citind textele cu adevarat inconstiente ale unui personaj care provine din structura de cadre a lui Felix, dar care a devenit purtatorul de vorbe al premierului roman?", se intreaba fostul ministru democrat-liberal, in postarea sa.

Reactia Guvernului, dupa conferinta lui Basescu: Presedintele e beat, matrafoxat, iresponsabil (Video)

Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Traian Basescu, duminica, dupa ce acesta a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni pe tema bugetului de anul viitor, criticand cresterea accizelor la carburanti si spunand ca va retrimite proiectul in Parlament daca nu se va renunta la aceasta majorare.

Palada a scris pe contul sau de Facebook ca presedintele este "speriat, incoerent si matrafoxat", iar intr-o interventie telefonica in direct a declarat ca Traian Basescu este "iresponsabil" si ca in timpul conferintei de presa era "beat".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea Ponta ba nu, #Elena Udrea purtator cuvant Guvern, #Elena Udrea afirmatii Mirel Palada , #Traian Basescu