Udrea: Daca MRU s-a dezis de Basescu este lipsa de caracter

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 07:28
2689 citiri
Udrea: Daca MRU s-a dezis de Basescu este lipsa de caracter

Elena Udrea a declarat ca daca Mihai Razvan Ungureanu s-a dezis de Traian Basescu care l-a numit in toate functiile sale de pana acum asta arata "lipsa de caracter", iar in acest context este de acord cu Sebastian Lazaroiu care a sustinut ca "in politica mai este nevoie si de caracter".

Fiind intrebata daca este de acord cu afirmatia lui Sebastian Lazaroiu care i-a spus lui MRU ca este ca o "virgula in politica romaneasca", Udrea a spus ca este de acord cu declaratia lui Lazaroiu potrivit careia "in politica mai este nevoie si de caracter".

"Eu am retinut din ce a spus domnul Lazaroiu (Sebastian Lazaroiu n.r.) si cu asta sunt de acord ca in politica mai este nevoie si de caracter. De-a lungul timpului presedintele Traian Basescu a sprijinit foarte multi politicieni, unii au reusit sa se mentina in politica la un anumit nivel, altii nu. Dar nu inseamna ca trebuie sa ii facem o vina presedintelui pentru asta. Eu nu am spus ca domnul Ungureanu ( Mihai Razvan Ungureanu n.r.) m-a dezamagit, nu am avut asteptari de la dansul ca sa am dezamagiri, doar am spus ca sunt de acord ca da, in politica mai este nevoie si de caracter", a spus ea, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.

Intrebata in continuare daca Ungureanu "are sau nu are caracter", democrat-liberala a precizat ca daca fostul premier s-a dezis de Traian Basescu care l-a numit in toate functiile de pana acum, atunci asta arata "lipsa de caracter".

"Aprecierile sunt ale fiecaruia, sunt personale, dar vorbind strict de schimbul acesta de replici intre Ungureanu si Lazaroiu referirea a fost facuta fata de dezicerea lui Ungureanu de Traian Basescu. Daca te dezici de un om care te-a numit in functii, in toate functiile in care ai fost si care te-a desemnat asa dintr-o data, din senin pe tine ca fiind cel care trebuie sa salvezi PDL, sa fi cel care il conduce de acum incolo, si candidat la presedintie si viitorul si tot si la un moment dat cand ti se pare ca planurile nu mai sunt aceleasi il dezici pe cel care a facut toate lucrurile astea pentru tine atunci Lazaroiu a avut dreptate ca asta arata lipsa de caracter", a raspuns Elena Udrea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea MRU, #MRU conflict Traian Basescu , #Traian Basescu