Udrea: Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu sotia si soacra sa

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 17:34
4341 citiri
Udrea: Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu sotia si soacra sa
Foto: Arhiva

Ministrul interimar al Turismului si Mediului, Elena Udrea, l-a atacat miercuri pe liderul PSD Mircea Geoana, spunand ca social-democratul a facut o intreaga campanie impotriva ei doar pentru ca nu este in stare sa il infrunte pe Traian Basescu.

"Mircea Geoana nu poate sa lupte umar la umar cu barbatii care s-au inscris in cursa pentru fotoliul de presedinte. Candidatul PSD la presedintie a demonstrat, prin discursul sau de astazi (miercuri, n.red.) de la Botosani, ca nivelul sau maxim de competenta si de competitivitate este acela al unor polemici necinstite cu o femeie, si asta doar dupa ce a cheltuit sume uriase de bani intr-o campanie de compromitere a Elenei Udrea.

Nimeni nu mi-a propus vreodata functia de prim-ministru si, daca ar fi sa fac parte dintr-un guvern dupa alegeri, mi-as dori sa continui sa gestionez domeniul turismului, un domeniu in care stiu cu precizie ce mai am de facut, in care am avut deja rezultate. La Botosani, oamenii ma stiu pentru lururile pe care le-am facut ca locuitorii din zona sa traiasca mai bine, astfel ca nu ar fi nevoie sa ma afirm cu minciuni si calomnii, asemeni lui Mircea Geoana", scrie Udrea pe blogul personal.

Ministrul democrat-liberal sustine ca Geoana este compelxat de seful statului si ca nu a putut sa castige niciodata o competitie, nici macar cele cu sotia sau soacra sa.

"Stiind ca Mircea Geoana nu-i poate face fata direct lui Traian Basescu, consultantii electorali ai PSD au propus atacuri indirecte la adresa presedintelui, prin compromiterea familiei si a ministrilor PD-L apropiati acestuia. Intr-un asemenea context, ca ministru al turismului m-am aflat vreme de cateva luni in centrul unui scandal mediatic de mari proportii, instrumentat de PSD si PNL, pus in practica cu ajutorul trusturilor de presa ale mogulilor Voiculescu si Vantu.

S-au rostit cantitati insuportabile de minciuni si au incercat sa imi construiasca dosare penale instrumentate de parlamentari din cele doua partide. In lipsa unui program si a unor solutii pe care sa le prezinte alegatorilor, Mircea Geoana, macinat de luptele interne din PSD si complexat in fata lui Traian Basescu, alege sa lupte cu mine. O strategie perdanta, si doar pentru faptul ca Mircea Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu femeile din familia sa, sotia si soacra", isi incheie Udrea postarea.

A.S.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Elena Udrea atac Mircea Geoana, #competitie Geoana soacra sotie, #Geoana complex Basescu , #Traian Basescu