Udrea ii critica pe cei "lipsiti de curaj" care dau presei informatii "pe surse"

Marti, 15 Martie 2011, ora 09:59
2600 citiri
Udrea ii critica pe cei "lipsiti de curaj" care dau presei informatii "pe surse"
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, sustine ca cei care dau informatii "pe surse" presei sunt lipsiti de curaj si in consecinta se fac scenarii bazate pe date inexacte, care nu reflecta realitatea din interiorul partidului.

"Stau pe Internet si ma mir de lipsa de curaj a celor care dau informatii presei 'pe surse'. Asta face ca un lucru firesc, cum ar fi o competitie interna intr-un partid, sa para o adevarata 'batalie'. Site-urile se intrec in scenarii bazate pe date inexacte, transmise de 'surse', pentru a crea impresia ca o candidatura are o sustinere mai mare decat alta", a scris Elena Udrea luni seara pe pagina personala de Facebook.

Democrat liberala a mai marturisit ca a urmarit cu "deosebit interes" interviul presedintelui Traian Basescu de la TVR 1 si i-a dat dreptate cand acesta a declarat ca competitia interna din PD-L a inceput cam devreme.

"Am urmarit in aceasta seara, cu deosebit interes, interviul presedintelui la TVR1. Nu m-am gandit pana acum la acest lucru, dar presedintele are dreptate: competitia interna din PD-L a inceput cam devreme. Sper ca ea se va duce cu grija fata de partid, constienti fiind ca si dupa 14 mai trebuie sa fim o singura echipa", a mai scris Udrea pe Facebook.

Basescu, despre onestul Boc, naivii reformisti si Blaga cel lipsit de fair-play

Presedintele l-a criticat luni seara pe Vasile Blaga acuzandu-l ca a "furat startul" la alegerile din partid si ca este sustinut de trusturile de presa ale mogulilor.

Traian Basescu a confirmat ca si-a exprimat sustinerea pentru Emil Boc la intalnirea de duminica de la Vila Lac si a explicat de ce a facut-o.

"Da, intr-o conjunctura care mi s-a parut neplacuta. Unul din candidati a furat startul, a inceput sa stranga semnaturi. Am aflat ca ieri, inainte sa vin eu, Boc si Blaga si-au anuntat candidatura, si m-am manifestat. S-au grabit. Conventia e pe 14 mai, cred ca s-au grabit. Emil Boc nu a avut ce sa faca, tinand cont ca Blaga a inceput sa stranga semnaturi.Nu mi-a placut ca s-a furat startul.(...)

Eu sunt un om cu experienta in acest partid, am trecut prin multe alegeri, la primarie, la presedintie, la referendum. Lansarea timpurie a competitiei interne ma ingrijoreaza. Acest partid trebuie sa aiba ca prioritate guvernarea", a atentionat presedintele.

Mai mult, acesta l-a criticat pe Vasile Blaga pentru faptul ca a inceput sa stranga semnaturi inca de lunea trecuta, dupa CNC, in conditiile in care Emil Boc este ocupat cu guvernarea.

"Multi au sesizat ca s-a inceput strangerea de semnaturi de lunea trecuta. Ceva nu a fost in regula. E clar ca cele doua televiziuni ale mogulilor, si grupul Intact si Realitatea s-au angajat deja de una din parti in lupta interna din PD-L. Vad in sintezele de presa. Nu am niciun dubiu. Cele doua televiziuni au slabiciune pentru unul din candidati, acest lucru dauneaza partidului. Trebuie sa scurteze campania. Au responsabilitatea guvernarii. Daca ar fi in Opozitie nu au decat sa isi sparga capetele", a mai declarat presedintele.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Elena Udrea Traian Basescu, #lipsiti curaj informatii surse , #Traian Basescu