Udrea nu mai vrea politica: Si Basescu nu mai bine statea linistit si nu-i mai facea nimeni dosar? (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 11:55
4097 citiri
Udrea nu mai vrea politica: Si Basescu nu mai bine statea linistit si nu-i mai facea nimeni dosar? (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea spune ca nu mai are planuri legate de politica si nu intelege nici de ce fostul sef al statului Traian Basescu a ales sa se implice din nou, asumandu-si astfel, in opinia ei, ca pe numele lui sa fie deschise diverse dosare.

Reactia Elenei Udrea vine dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a decis redeschiderea dosarului rapirii jurnalistilor romani in Irak, stabilind ca fostul presedinte poate fi urmarit penal.

Basescu poate fi urmarit penal in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak

Basescu poate fi urmarit penal: Iata ca si mort, Vadim Tudor isi lasa mizeria in urma

In acest caz, Traian Basescu a fost acuzat de Corneliu Vadim Tudor ca si-ar fi insusit o parte din suma platita de statul roman pentru rascumpararea celor trei ziaristi.

"Daca si Basescu s-a intors in politica... Nu era mai bine sa stea linistit, ca nu-i mai facea nimeni niciun dosar?! Sa redeschizi dosarul jurnalistilor... Cum sa-ti imaginezi ca un presedinte de tara s-ar putea compromite in acest fel? Acolo au fost niste sefi de servicii care au gestionat aceasta situatie. Poate ar trebui si ei intrebati. Mi se pare ca este o sicanare a lui Traian Basescu", a spus Udrea la iesirea de la DNA, dupa ce a cerut recuzarea procurorului care se ocupa de noul ei dosar.

Ea le-a mai spus jurnalistilor ca acum se concentreaza pe lupta impotriva abuzurilor sistemului si ca nu mai are planuri legate de politica.

"Planurile mele nu mai sunt legate de politica in acest moment, sunt legate de abuzurile care se intampla in Romania. Nu mai am planuri legate de politica", a spus Elena Udrea.

Udrea a cerut recuzarea procurorului: Nu am incredere in el. Urmeaza dezvaluiri despre Gorghiu si Blaga?

Traian Basescu a reintrat oficial in politica weekendul trecut, cand a devenit presedinte al partidului Miscarea Populara. Elena Udrea, fost presedinte al aceluiasi partid, din partea caruia a si candidat la alegerile prezidentiale de anul trecut, este inca deputat al formatiunii, insa nu a mai participat la activitatile politice.

Udrea, la DNA: E ilegal sa pui catuse, doar daca am de gand sa fug sau sa ma bat cu procurorii

Udrea va da vineri declaratii la DNA in noul dosar in care este acuzata ca ar fi primit mita 5 milioane de dolari de la un om de afaceri pentru a-i facilita acestuia un contract cu Hidroelectrica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Udrea DNA retragere politica, #Udrea Basescu politica dosare, #Basescu dosar jurnalisti rapiti Irak , #Traian Basescu
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Udrea nu mai vrea politica? Şi eu care eram pregătită s-o sustin pan